Girls power

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Girls power
Hej, szukam pomysłu na zgubienie co nie co, i chciałabym wybrać się w na jakieś fajne zajęcia (np. zumba, taniec brzucha, salsa itp.), tylko samej to tak się nie chce.
Może znalazłoby się kilka zainteresowanych koleżanek, aby stworzyć paczkę i wyjść na aktywny wypoczynek, pogadać i pobyć w babskim towarzystwie ;]
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Uwaga ;p

Pamiętaj żeby zawsze wcześniej sprawdzić kto odpowiada na Twoje ogłoszenia, żeby przypadkiem to nie byli starsi Panowie ;).

https://www.facebook.com/pages/Art-trener/313433215424483?ref=hl

Cześć
ja tez planuje zmienic styl zycia na zdrowszy ;p z checia zapisze sie na taniec, siłownie
Jesli dalej aktualne odezwij sie na gg 35551697
Pozdrawiam:)

:)

raczej nie tancuj tylko wejź sie za iebie zaczynajac od diety i treningów,tancem brzucha,brzucha nie zrzucisz
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Ćwiczenia w domu zamiast siłowni (53 odpowiedzi)

Witam mam postanowienie noworoczne. Planowałam zapisac sie na siłownię. Mieszkam na wsi....

Odśwież swój smartfon wybierając darmowe dzwonki na telefon Android (3 odpowiedzi)

Dźwięk przychodzącego połączenia to coś, co słyszymy wielokrotnie w ciągu dnia. Zamiast polegać...

Motywacja w sportach górskich (16 odpowiedzi)

Wspinaczka i kolarstwo górskie to dyscypliny, które wymagają nie tylko siły fizycznej, ale też...