Gratulacje

gratuluje pacjentom co jezdzili dzis i w weekend na krotko....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gratulacje

To o mnie mowa ??? :) Ja jezdze tak juz jakis czas. Zalezy od sloneczka. Z reszta duzo ludzi juz widzialem tak ubranych. Nozki pracuja i sie nie marznie :] Na paris nice jezdzili bez ocieplaczy juz przy 3 stopniach powyzej zera. Wazne zeby sloneczko bylo :) A Ty Krzyzak w korzuchu jezdzisz ?

Też widziałem jednego pacjenta(bez obrazy)"na krótko".Podziwiam,bo ja próbowalem nie założyc tylko czepka z windstoperu pod kask,ale po trzech minutach zrezygnowałem.Szkoda zdrowia!

No mięśnie to może przy wysokiejkadencji nie marzną , ale kolana gołego kolana nie ogrzejesz.

Trzeba tez brac pod uwagę wiatr jaki był,który przeszywał wszystko na wylot.Kolana,głowa(zatoki) oraz inne stawy to bardzo ważna sprawa.

zorro masz powod do dumy. mam korzuch i czapke z lisa.

Proponuję aby "zorro" zrobił traskę do Żarnowca i z powrotem na krótko.Nawet jak wykręci średnią 35km. to go pokręci.Oj,tam to w niedzielę wiało.

Czekaj, czy ty czasem nie jezdzisz na treku ? Aaaaaa pamietam cie kolego, z Bukowiny. "Piekna jazda" buahahahahaahhaahahh !!!!!!! :D:D:D:D

zorro na rowerze napisał(a):

> Czekaj, czy ty czasem nie jezdzisz na treku ?

spotkajcie sie razem, Najlepiej na jakimś wyścigu. hahaha

jaka jazda? rozwin swoja mysl, chetnie poslucham

Inne tematy z forum

Gdzie kupić rower? (26 odpowiedzi)

Cześć! Szukam jakiegoś sklepy w Trójmieście, gdzie mógłbym kupić dobry rower po niewygórowanej...