Grupa Bojano Polska

Cześć, Czy ktoś ma informację czemu wstrzymana została grupa Bojano?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Grupa Bojano Polska

Bo admin miał już dość tej nagonki. Podziękujmy Pani Sołtys, która pewnie go męczyła o każdy post, który śmiał ją krytykować a z drugiej strony osoby wyzywające go od dyktatorów lub piszące, że losowo usuwa posty . Na grupę można dalej wejść. Tam jest napisany powód. Między wierszami można wyczytać co było powodem.

W takiej patologii ciężko żyć.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

I bardzo dobrze, że go wyrugowali i zrobili własną grupę. To nie miejsce na jakieś prywaty.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeszcze trochę i będziemy mieli w Bojanie media jednej i drugiej opcji
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

I każde będzie swoją wersję wydarzeń przedstawiać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Została wstrzymana po aferze z panią sołtys jest nowa grupa pod nazwą Forum Bojano

To teraz niech jeszcze Sołtys założy swoją grupę i będziemy mieli pluralizm. Mieliśmy w miarę niezależną grupę. Teraz będziemy mieli kontrolowane social media. Jak myślicie, że na nowej grupie będzie pełna swoboda wypowiedzi to wrócmy tutaj za rok i sobie to zweryfikujemy:D

Taka niezależna, że jak sołtyska oburzyła się o napis przy krzyżu to ją zawieszono
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja sie wcale nie dziwie, że zawiesił tę grupę. Z tego co wiem od ludzi to Sołtys nie lubi krytyki. Podejrzewam, że musiały być niezłe naciski a w połączeniu z hejtem jaki się wylał to też bym tą grupę zamknął w pi!@##du
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Przyłączenie Bojana do Gdyni (160 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....

KOMUNIKACJA W KOLECZKOWIE (60 odpowiedzi)

Witam mieszkańców Koleczkowa. Chciałabym zapytać jak można dostać się do Koleczkowa z Chyloni ?...

Do licznych włascicieli psów (29 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...