Hałas

Dzień dobry,
Chciałbym się dowiedzieć czy na ulicach Gryfitów, Tęczowa, Radosna, Ogrodowa, Wiśniowa i Tuchmoska mocno daje się we znaki hałas samolotowy? Czy wewnątrz domu mocno słychać lądujące/startujące samoloty? Czy mocno to przeszkadza w życiu codziennym?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Hałas

Ja mam 3 szybowe okna nic nie słychać
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mocno, spróbuj latem spać przy zamkniętym trzyszybowym oknie, chyba że jesteś z kiszonkowców.
Co do zimy to jak jest cisza to o 4.45 kiedy oddano pierwsze salwy a teraz luftwaffe startuje to tez trzeba być mocno zmęczonym albo wstawac rano o tej samej porze z wdzięcznościa że zaczyna się nowy dzień.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Można zamontować klimatyzację i spać przy zamkniętych oknach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Hałas

Może na początku. Później się przyzwyczaisz. I usłyszysz samolot jak zobaczysz. Ogólnie jest luzik z hałasem.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

słuchaj matołów, przy dworcu kolejowym też można spać i przywyknąć, oglądałeś Blues Brothers?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bardziej dokucza pseudo rolnik, ze swoim kombinatem se zprzętem do piaskowania statego złomu i kamieniołomem. Tu bardxiej payrzeć.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Na wsi rolnik to normalna rzecz ;) Tego sie nie boje, bardziej chodzi o ruch samolotowy, z którym do czynienia jeszcze nie miałem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Gdyby to był rolnik który uprawia ziemię to luz, ale to psuedo rolnik płacący KRUS i prowadzący działalność polegającą na mieleniu gruzu - spróbuj to wytrzymać..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Chodzi o te chałdy piasku i gruzu za ulicą gryfitów? To nie jest gruz do utwardzenia nowo powstającej ulicy pomiędzy gryfitów i lotniczą?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Samoloty niestety słychać.Mieszkam na osiedlu o nazwie Zacisze, to dla żartu chyba.Samoloty,obok pociagi i samochody na płytach Jumbo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Człowieku biedny. Jesteś aż tak ograniczony i brak słów że musisz wyzywać? Nie znasz innych określeń?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na samym początku będziesz zwracać uwagę na samoloty potem się przyzwyczaisz i nawet nie będziesz ich słyszeć. Chyba że będziesz nasluchiwac w nocy albo szukać po niebie. :-) ja po dwóch latach nie zwracam na to uwagi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To wszystko zalezy gdzie mieszkasz, w centrum samolotu sa uciazliwe i spac sie nie da przy uchylonym oknie, gdzies dalwj moze byc juz znosnie bo samolot jest 200m wyzej. Problem Banina to nie samoloty tylko brak perspektyw na rozwoj komunikacji+masowy przyrost ludnosci.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie wiedziałaś gdzie kupujesz lokal ,żal takich ludzi.Głupi albo........................
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum

Krzyki ul. Zlota (3 odpowiedzi)

słuchajcie, średnio co dwa tygodnie w weekendy dochodzą krzyki z ul. Złotej. Taka ślepa uliczka,...

Gdzie kupujecie mięso? (22 odpowiedzi)

Witam Mieszkam w baninie od niedawna i ostatnio miałam nieprzyjemnosc zakupic mieso w Markecie...