Home Asset

Agencje nieruchomości i pośrednictwo

Gdańsk, Norwida Cypriana Kamila 4/201

Paulina i Przemek - opinia (2) Dziękujęmy bardzo Pani Urszuli za kompleksową obsługę. Wszystko zostało nam... Paulina i Przemek Doradca Daria Ekman (2) Serdecznie Dziękuję Pani Darii za zaangażowanie, profesjonalne podejście do... Zofia Polecamy (2) Profesjonalne podejście pana Piotra Struczyńskiego sprawiło, że czuliśmy się... Marcin Duszyński
Polecam (2) Dziękuje bardzo Pani Żanecie Śliwowskiej za bezcenną pomoc, ogromne... W. Gryk P. Sebastian Wielgus (2) Podziękowania dla P. Sebastiana za pomoc przy sprzedaży mieszkania.... Karolina Polecam współpracę z Panią Marią (2) Skorzystałam z biura Home Asset. Naszym pośrednikiem przy wynajmie lokalu... Jadwiga Kordalski Polecam - zakup, doradztwo i wykończenie mieszkania z Homeasset (2) Chciałbym wraz z małżonką jeszcze raz podziękować Pani Katarzynie... Maciej opinia p.małgorzata sobczak (2) Serdecznie polecam wszystkim wspolprace z panią Małgorzata Sobczak. Pełen... Magdalena Pomoc w wynajęciu mieszkania (3) Polecam firmę Home Asset wszystkim chcącym wynająć swoje mieszkania.... Krystian opinia (2) Sprzedażą naszego mieszkania zajmowała się Pani Małgosia Sobczak.... Katarzyna Home Asset (2) Z czystym sumieniem polecam tę agencję. Jestem bardzo zadowolony zarówno z... Wienio kupno mieszkania (2) Polecam wspólpracę z Pania Małgorzatą Sobczak,która od samego poczatku... danuta Jędrej Pan Rafał Antoszewski (2) Profesjonalny, dyspozycyjny, posiadający dobrą intuicję, a przy okazji... Magdalena Super obsługa (2) Miałam przyjemność skorzystać z biura nieruchomości .Pani Małgorzata Sobczak... aneta2923 Przemily Panie Adrianie Augustyniak (2) Mamy przyjemnosc skorzystac z Biura Nieruchomnosci.Panie Adrianie okazal sie... Wanda Halvarsson Doskonały doradca pani Małgosia sobczak (2) Witam chcę szczególnie podziekować za profesjonalne podejście do... Emilia polecam kompetencje i profesjonalizm (2) Polecam kompetencje, profesjonalim i skuczność działania zespołu Home Asset.... Katarzyna Kupno nieruchomości (2) Wszystkie nasze sprawy związane z proponowaną inwestycją zostały załatwione... Maciek Magdalena - opinia (3) Polecam współpracę z Panem Rafałem Antoszewskim, który od samego początku... Magdalena Weronika - opinia (3) Świetna firma, zajmująca się klientem w sposób profesjonalny. Jeśli ktoś jest... Weronika