Hostessy/Modelki!!! STOGI!!! Atrakcyjne Wynagrodzenie!!! 3000-8000!!!!!!!!

HOSTESSA - Super praca, wysokie zarobki i regularne zlecenia!

Poszukujemy pełnoletnich uśmiechniętych dziewczyn do nawiązania stałej współpracy.
Najważniejsze jest dla nas abyś była pozytywnie nastawiona, lubiła się uśmiechać oraz cechowała się łatwością w nawiązywaniu kontaktów.

Obecnie rekrutujemy na stanowiska tj. hostessa, fotomodelka, performerka, animatorka itp.

Mile widziana znajomość języków obcych.

Proszę o przesyłanie zgłoszeń za pośrednictwem formularza kontaktowego. W zgłoszeniu proszę zawrzeć następujące informacje:
- imię i nazwisko
- adres e-mail
- numer telefonu
- miasto i dzielnica w której mieszkasz
- znajomość języków obcych
- informacje nt. dyspozycyjności

Do zgłoszenia proszę załączyć aktualne zdjęcia twarzy i sylwetki i wyslac na adres: office@skyhighmgmt.com

Skontaktujemy się tylko z wybranymi kandydatkami.

Przesłane zgłoszenie będzie traktowane jako wyrażenie zgody na przetwarzanie danych osobowych dla potrzeb aktualnych i przyszłych procesów rekrutacji ( zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997r. o Ochronie Danych Osobowych, Dz.U. z 2002r., Nr 101, poz. 926- j.t z późn. zm. ).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja juz pracuje!!! Jestem bardzo zadowolona!! goraco polecam dziewczyny!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cześć, praca musi być naprawdę fajna jak szef pozwala ci korzystać ze swojego kompa, z czegoś jeszcze korzystacie razem :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jeśli któraś z dziewczyn szuka pracy jako hostessa, to powinna przejrzeć oferty różnych agencji. Bardzo pomocny może się okazać ten artykuł http://poradnikowy.net/agencje-hostess-w-warszawie-ktore-popularne-co-oferuja-nam-agencje-hostess/ , jeśli już decydować się na taką pracę, to wyłącznie za pośrednictwem dobrych i sprawdzonych pośredników.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jeśli szukasz pracy, która łączy w sobie elastyczność z możliwością nawiązywania nowych kontaktów, zerknij na oferty pracy jako hostessa na https://hostessy-agencja.pl/praca/. To świetna okazja, by zdobyć doświadczenie i rozwinąć swoje umiejętności interpersonalne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A skończy na domówka dla mundurowych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

REJESTRACJA NZOZ STOGI (14 odpowiedzi)

Witam! Czy tylko ja mam problemy zeby zarejestrowac sie telefonicznie do lekarza?? Numer ciagle...

Apteka Elżbietańska (3 odpowiedzi)

Wita. Czy ktoś może wie, czy po remoncie w przychodni od strony wejścia dla dzieci wróci Apteka...