Pamiętajcie o zwierzątkach (1) ...w dniu końca świata. Jeśli nareszcie nadejdzie, a Wy będziecie się do... Stvoriczko co tam słychać w impelu? (5) coś nowego? mis cesja umowy upc (1) Witam, Może wyjaśnie o co mi chodzi. Mam wykupiony pakiet TV HD i 25Mb... KLAUDIAOO
angielski (1) Witam potrzebuje namiarów na dobry kurs angielskiego lub na osobe... ruda CZY KTOŚ (1) posiada zdjęcia ul jesionowej(wrzeszcz) z lat międzywojennych lub... TOMEK Oszusci (1) Uwaga na oszusta z Województwa Opolskiego (Głubczyce)...oszukał bardzo dużo... Gość PRACA W FIRMIE- SAMOZATRUDNIENIE (2) CO SĄDZICIE O PRACY W FIRMIE JAKO np. Przedstawiciel Handlowy , Kierowca ,... aeiou W Polsce wyrosła nowa wielka mniejszość (1) Tak jak był dawniej- „nalot” Polaków w „eNerefie”.... Grzegorz Rymopis masakra na skm wzgórze (1) mój facet codziennie ze wzgórza wraca z pracy do domu to co się dzieje z... gosia Hotele Rezerwacja (3) Witam! Znacie jakieś dobre strony poprzez które można... mija DŁUGA DROGA DO KOŚCIOŁA. (6) Kiedy na wózku jechałem do Kościoła, to gdzieś przy Ryneczku usłyszałem jak... Grzegorz Rymopis financal expert (1) czy ktos zalatwial pozyczke w tej firmie w Gdyni Czekam na info ja Szukam kobiety po 30-ce (17) Szukam kobiety po 30-ce ovvvv33333333333 Ciekawa Strona? (1) Hej, znacie jakies fajne portale ze smiesznymi dowcipami? VallCruiddiva chlewik w środku KURORTU (1) Od 10 -lat walące się rudery na posesji al. Niepodległosci nr 830 obrzydzają... w.m. Zaproszenie dla Eriki Steinbach (1) Przeczytałem na portalu „Gazety Wyborczej”, że przewodnicząca... Benon REWELACJA ! (1) tiny.pl/hfxzt :) sadyl Jak poznac czy Twoj komputer jest babką czy facetem? (2) Otworzyc notatnik. W notatniku wpisać:... Stvoriczko POSZUKIWANY GITARZYSTA, PERKUSISTA, BASISTA (9) Szukam gitarzysty(na gitarę prowadzącą), basisty oraz bębniarza chętnych do... Duczjo Jak poznac czy Twoj komputer jest babką czy facetem? (5) Otworzyć notatnik. Wpisać: CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"give me... Stvoriczko