dobrzy z natury (4) ostatnio sporo się mówi o zmianie ustawy narkotykowej, propozycjach... Romeo (ten starogratkowy, zwolen I nie zmienia się nic (1) http://www.youtube.com/watch?v=3h0dCd9V1dM&feature=related bo tak c CO PIĘĆ LAT (1) W całym Brzeźnie jest gorzej niż w ubiegłym roku. Na jezdniach i chodnikach... Grzegorz Rymopis
JAK TO W PUBIE (1) W Budce jedzą piją fajki palą. Ten i Ów Biesiadnik zabawia się z Lalą.... Grzegorz Rymopis k...a! wiosenne prze.. (1) -przesilenie wiosenne mnie dopadło,nic mnie się nie chce,nawet piwo przestało... dzielny Ankieta skierowana do młodzieży (1) Witam, jestem studentem UKSW w Warszawie na kierunku Politologia,... Anomen Wstydzę się być polakiem (4) podwyżka goni podwyżkę,świadczenia emerytalno rentowe i pensje pracownicze... mario185 Zarobki w PRYWATNYM PRZEDSZKOLU (5) Mam pytania do osób pracujących w prywatnych przedszkolach w Trójmieście:... kawka To już oficjalne - napadamy na Mansona! (60) W niedzielę. Ktoś ma ochotę się przyłączyć? Dołączą Kurt i Agusia, oraz... Stvoriczko PILNE!!!! Jak z dworaca głownego w Gdyni trafić na ul Derdowskiego? (2) Witam. Potrzebuję podpowiedzi/wskazówki a właściwie to dokładnego... KasiaB wybitna lektura obowiązkowa (1) Nie przypuszczałem, że jakikolwiek film dokumentalny traktujący o sowieckim... hobo I tak moje drogie twarze jest... (2) ...nie inaczej. http://www.youtube.com/watch?v=NYHZwPT0f80 Manson. Jutro... c Dotyk (22) Bodziec mechaniczny Receptory Paciniego, Meissnera Zmiana polaryzacji błony... *Kropeczka O KURDE - ALLE BURDEL (1) Zdobył Koronę Ziemi. Lecz czy to coś zmieni ? Nie jesteś niepotrzebny... Grzegorz Rymopis Gabinet Terapii Pedagogicznej i Wyrównawczej? (1) Czy uważacie, że prywatny Gabinet Terapii Pedagogicznej i Wyrównawczej... PHU MARZENIE Dama Bez Łasiczki (1) DAMA BEZ ŁASICZKI Na tym obrazie tylko Dama jest. Łasiczkę przed chwilą... Grzegorz Rymopis Modelarsto rc (2) Witam, latam śmigłowcem RC, chętnie poznam osoby z trójmiasta i okolic, które... laudan001 wypełnij ankietę i WYGRAJ 2000 PLN (1) Badanie dotyczy bezpieczeństwa w miejscu zamieszkania i opinii o... Paulina Kto z Was robi zakupy w Carrefour albo tankuje na Orlen? (1) Witam! Dla zainteresowanych tematem.. jest możliwość odzyskania części... letti relax i odpoczynek (25) hej hej mam pytanko czy gdybyście mieli okazję skorzystać za niewielkie... xx