Wyprane marzenia (wpływ dzisiejszego wieczoru...) (18) Ktoś w wybielaczu Wyprał mi marzenia Bezczelnie schował do kieszeni... *Kropeczka SPOKOJNIE I TY ZOSTANIESZ DZIADKIEM. (1) ( Problemy są coraz rzadsze, gdy zostaniesz dziadkiem ). Zawsze... Grzegorz Rymopis najlepsze (3) http://www.allegro.pl/item506424691_muminki_8_szt_tove_jansson.html te i... ćma barowa
"WARIAT": (1) „wariat : człowiek cierpiący na dużą niezależność... Grzegorz Rymopis WALCZMY Z ABSURDAMI. (1) Według przepisu z jednej strony do szpitala musi iść osoba mocno... Grzegorz Rymopis "PROBLEMAT" TATRZAŃSKI (1) Czy na Hali Gąsienicowej stoi jeszcze ta szopa, w której, za... Grzegorz Rymopis Ja tam lubię vampowe kozaki. (1) a w ogóle z kozaków to najbardziej lubię te z czerwonymi kapeluszami rosnące... ~~c~~ Pewien Feniks gdy tylko powstał z popiołów (1) Pewien Feniks gdy tylko powstał z popiołów, to najpierw przeciągnął się i... Grzegorz Rymopis LECZ CÓŻ BY WOLAŁ- ŚWIĘTY MIKOŁAJ: (1) Świąteczny nastój szybko mija, choinka ma go tylko przypominać, jest... Grzegorz Rymopis wieje (1) Wiatr rozgania suchy piach na pustych grudniowych ulicach. Wiatr jest jak... ~~c~~ Domy dla Seniorów (8) Jeśli możecie podzielić się informacjami o domach spokojnej starości to jest... Kuba Znajdź mnie... (3) Znajdź mnie W tłumie bliskich znajomych… W mieście tak wielkim, że... *Kropeczka "CYBERSEKS" (1) Wezmę się do polityki skoro w życiu mi nie wyszło, a w końcu muszę se... Grzegorz Rymopis dobra, zapraszam Was na Svalbard. (58) 82 najlepsze wg mnie fotki z różnych pór roku na Spitsbergenie. Adaś dla... ~c UWAGA. LINK ROKU! (10) nie mam tendencji do nadużywania słów. ale to, co jest w tym linku naprawdę... hobo wiersz dla dzieci (4) Zajrzałem wczoraj w nocy do poezji. Różnej, różniastej, parę wierszy zostało... ~~c~~ SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!................................................ (1) Teraz nikt nie jedzie na Wieżycę, a każdy powtarza z zachwytem, że jak na... Grzegorz Rymopis ONI BIORĄ PRYSZNIC (1) Kto powiedział, że Francuzi używają czasem wanny, temu zaraz dam po buzi... Grzegorz Rymopis TERAZ TĄ DROGĄ , TERA TĄ DROGĄ , DAJĘ ODPÓR MOIM WROGOM. (1) Cóż to może dać, że jak na grudzień, to pogoda jest super, skoro i tak-... Grzegorz Rymopis WWW.MOJ OGRODEK.PL (1) (O ogródku przed domem chcę założyć stronę). Mój ogródek jest mały i... Grzegorz Rymopis