bez tematu (3) niezły program przed chwilą widziałam w tv znaczy się, dokument o tej... ćma barowa Lubię robić porządki przedświąteczne (1) Wtedy zazwyczaj w chałupie znajdę coś czego się nie spodziewam. Wczoraj... ~~c~~ ... (16) http://checik1983.wrzuta.pl/audio/qpV6zPvxqT/ ~~c~~
mała rzecz, a cieszy :) (1) jeśli chodzi o zmysły, to w moim przypadku najbardziej wrażliwe są powonienie... ćma barowa chory absurd (2) mówią mi, że zradykalizowałem się w poglądach. może i racja. ale na takich... hobo kropka, znalazłam!!! (14) czy to te?... ćma barowa Wyprane marzenia (wpływ dzisiejszego wieczoru...) (18) Ktoś w wybielaczu Wyprał mi marzenia Bezczelnie schował do kieszeni... *Kropeczka SPOKOJNIE I TY ZOSTANIESZ DZIADKIEM. (1) ( Problemy są coraz rzadsze, gdy zostaniesz dziadkiem ). Zawsze... Grzegorz Rymopis najlepsze (3) http://www.allegro.pl/item506424691_muminki_8_szt_tove_jansson.html te i... ćma barowa "WARIAT": (1) „wariat : człowiek cierpiący na dużą niezależność... Grzegorz Rymopis WALCZMY Z ABSURDAMI. (1) Według przepisu z jednej strony do szpitala musi iść osoba mocno... Grzegorz Rymopis "PROBLEMAT" TATRZAŃSKI (1) Czy na Hali Gąsienicowej stoi jeszcze ta szopa, w której, za... Grzegorz Rymopis Ja tam lubię vampowe kozaki. (1) a w ogóle z kozaków to najbardziej lubię te z czerwonymi kapeluszami rosnące... ~~c~~ Pewien Feniks gdy tylko powstał z popiołów (1) Pewien Feniks gdy tylko powstał z popiołów, to najpierw przeciągnął się i... Grzegorz Rymopis LECZ CÓŻ BY WOLAŁ- ŚWIĘTY MIKOŁAJ: (1) Świąteczny nastój szybko mija, choinka ma go tylko przypominać, jest... Grzegorz Rymopis wieje (1) Wiatr rozgania suchy piach na pustych grudniowych ulicach. Wiatr jest jak... ~~c~~ Domy dla Seniorów (8) Jeśli możecie podzielić się informacjami o domach spokojnej starości to jest... Kuba Znajdź mnie... (3) Znajdź mnie W tłumie bliskich znajomych… W mieście tak wielkim, że... *Kropeczka "CYBERSEKS" (1) Wezmę się do polityki skoro w życiu mi nie wyszło, a w końcu muszę se... Grzegorz Rymopis dobra, zapraszam Was na Svalbard. (58) 82 najlepsze wg mnie fotki z różnych pór roku na Spitsbergenie. Adaś dla... ~c