Cmo barowa. (97) Oryginalnie. Ja NATOMIAST bede musial sprobowac z tymi kwiatami - Zobaczymy... Shaigan Aegirsson INICJATYWA NR 6 (96) Nieprawdą jest jakoby odnowiona i odrodzona PZPR jedynie krytykowała a nie... PZPR Stworek. (100) Nie wiem kogo tak usilnie caly czas probujesz obrazic, ale radze ci... jabiedna
Johnny (99) to blackmail... duchowy kryminal, empirycznie rozgrzeszona zorganizowana... adas +++ Ozzy +++ (96) hehe ... jasne pełne to będzie w sobotkę hihihi ;))))) DarkVampire +++Dark Vampire+++ (94) no co? Ozzy Stworku! (92) dziekuje. cos glemboko te okienko. nie widac bylo! adas kormorany (94) Właśnie - małe dzieciaczki nie są do nas podobne! Te pisklaki zabite w... Mirnal arka to jest potęga (97) ARKA TO JEST POTĘGA ARKA TO JEST POTĘGA niedomyta władza! (99) Jacy jesteśmy chyba brudni, z sercami z czerwonego kamienia pięknie... 525-5 hff (99) drfhfh hdhgdfh Pod latarnia najciemniej (91) Mieszkam na ul Wachowaika w Gdyni. Wprowadzilam sie tu we wrzesniu i od razu... Ona 21 ... (90) jeszcze tylko jedna mała uwaga... widzę, że detox pozwolił Tobie wyciągnąć... % MŁOTECZKU (90) i co teraz? bo ja jestem we w. , ale nie wiem czy ty jesteś struś pędziwiatr?... matołek zdezorientowany Astrin poszedł spać... (99) Astrin: - Idę spać! Astrin poszedł spać Nick (100) Skoro mówisz , a raczej piszesz antagonizmy to może oznaczać tylko... Agentka LAIBACH - KONCERT W STODOLE (in Warsow) 28 LISTOPADA (95) NO I STAŁO SIĘ MARZENIE SIĘ SPEŁNIŁO. SZUKAM LUDZI CHĘTNYCH DO WYJAZDU NA... SHAIGAN AEGIRSSON Lenn (95) znam to, zabawne to fakt. Agentka Pytanko (95) Ma ktos plyte lub piosenki w mp3 zespołu TOSTEER Fly65 Lenn, (97) ciesze sie, ze i Tobie zamiast "Hmm..." przypadlo bardziej do gustu... Johanna