:-) (73) wielki zuchu srogi zuchu przestan dziure wiercic w brzuchu :) blurp ...a moze zle...ze starales sie spokoic...ze starales sie byc nazbyt obiektywny...moze dlatego tak jest Sedzio?...moze (99) ???Moze dlatego, ze jeszcze tego nie uczyniles-zyskales ....wrogow???? ...ja... K.NN. česky krtek (93) westchnął.. ach jo! Velkŷ Bratr
Malyach (92) Ulegnę ogólnej tendencji zapoczątkowanej przez Lenn i rozpunktuję tekst. Tez... Płk. Kiszczak Świetliku (88) Koordynacja nam się spsuła. Velký Bratr Kolekcjonerów... (94) motyli czekałby los pełen żuwaczek i szczękoczułek. Płk Kiszczak(machający przyjażni AA (94) POKÓJ WIECZNY W końcu zostajesz sam ze swoim Bogiem albo z miejscem po Nim... czlowieczek A P O C A L Y P S E......dobrze ,ze i Ty sie pokazalas.......jak juz widzisz...nie wdaje sie z tymi...z tymi(...) w (79) ktykami...teraz mam tylko dla nich tych pare wyrazow...ktore cytuje :))))... K.NN. Kiszczu (87) Evanescense (jakkolwiek to cholerstwo sie pisze) nie widzialam, zreszta... lenn Kiwdul, (88) na internet.pl trzeba sie zalogowac zeby sie dostac do czata Stworek Janowidzu (90) Jakim cudem wiesz lepiej co ma Plagiat na myśli a czego nie ma? :-P K.NN. (90) moze i lepiej ze juz nie bedziemy na ten temat pisac - nie chodzilo o twoja... Aube ...i NIKOGO nie zamierzam krzywdzic...chyba ,ze to....ze to osoba,ktora atakuje i napastuje(smieszny ten wyraz w tym (95) liwych(czytaj, tych z" Dusza na ramieniu"), lub tylko lamerkow... K.NN. Zmarnowana (94) No to porzuć radio, albo pokręć gałką i znajdź drugi program Polskiego Radia. Stworek 1..2...3...4 (91) Jedna noc. Dwa smsy. Trzy papierosy. Czterech jeźdźców apokalipsy. Raz, dwa,... Abuse Stworku,mam juz goscia,to moj Przyjaciel,Promyczek:)Wspaniale. (86) Ps.Teraz juz moge Cie zapewnic na 100%, ze to nie Nieobecny pisal te... K.NN. . (80) wciąż nie Stworek hle hle...a skad u was takie zaciemnienie umyslu?abernacja czytania?zobacz sobie co ci"dobrzy" ludzie wypisuja,a pozniej (96) a zreszta zajmij sie sobą, potrafisz jedynie naskakiwac...choc wydaloby sie,... K.NN. Stworek (96) na burpa zawsze mozna liczyc ;) burp Martuś ! (97) Co nic do mnie nie piszesz , kupo jedna !!!! Tylko z jakimiś nowymi kolegami... fate (a któżby inny :)