I NADAL NIC NIE WIEM...

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Siegnelam wstecz na forum do czerwca 2004r i nadal nie potrafie sie zdecydowac na zadnego fotografa... W 2004 roku az roi sie od reklam wlasnych uslug fotograficznych, ale mi przeciez nie o to chodzi... Nie ma tam nikogo na czyim zdnaiu moglabym polegac.
Chcialabym zebyscie Wy - znane mi poniekad osoby napisaly na kogo sie zdecydowalyscie (i dlaczego).
Zastanawiam sie nad:
foto21
avmedia
fotografia.slubna.com
Czy macie jakies opinie na ich tematy???

B&W niestety nie wchodzi w gre :( (nie maja wolnego terminu)

Chodzi mi o zdjecia podczas slubu, przyjecia weselnego, pleneru (kilka dni po slubie)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: I NADAL NIC NIE WIEM...

poleciało na mejla :-)

fotograf - obejrzyj jego prace i zobacz czy to co robi Ci sie podoba ... czy ten styl jest ok ... czy sposob w jaki kadruje jest dla Ciebie akceptowalny ...

mysmy mieli miec fotografa, ktory na codzien robi zdjecia w gazecie ... to jak dla mnie wazne kryterium, bo chcielismy reportaz a nie ustawiane foty, liczyl sie ruch, akcja ... jak dla mnie to nie moze byc ktos, kto robi fotki od swieta ...
obejrzelismy fotki z innych slubow, bylo ok ... no to luz ... ale niestety pare dni przed niestety sie rozchorwal ...
podstawil kumpla, tez fotograf prasowy ... byl lepszy od pierwszego ... :)
kazdemu co innego sie podoba, wiec na guscie nie innych nie polegaj ... pomysl co bys chciala ... a wtedy bedzie latwiej wybrac ... pewnych fotografow odrzucisz od razu ...
przede wszystkim ogladaj fotki ... znajomych, u fotografa ... etc ... pytaj sie czy robi cyfre czy klasycznie z negatywu etc ...

powodzenia
Rafal, Magda i ... Dominika

Zobacz na mojej stronie. Jest link do kamerzysty i fotografa.

Myśmy dostali namiary na kamerzystę od kolegi. Okazało się że ten kamerzysta jest super i to on polecił nam fotografa i zespół i naprawdę muszę przyznac, że to byli prawdziwi profesjonaliści. Popytaj znajomych, jeżeli masz zespół, lub kamerzystę to oni znają jakiegoś fotografa. Naprawdę warto brac tych z polecenia.