II Turniej Zoltar

Temat dostępny też na forum: II Turniej Zoltar
Wszystkich miłośników Zoltara zapraszamy na drugi już z kolei Turniej Zoltar. W niedzielę 28.10 o splendor i atrakcyjne nagrody zmierzą się pięcioosobowe zespoły w dwóch kategoriach wiekowych. Zapraszamy wszystkich chętnych bez względu na wiek i płeć. Warunkiem udziału w turnieju jest zgłoszenie pięcioosobowej drużyny i wpłata wpisowego w wysokości 20 zł / os. do 25.10.W poprzednim ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super !!

Byłam na poprzednim turnieju i bawiłam się naprawdę niesamowicie, gra wkręca w niesamowity klimat, a dodatkowo dowiedziałam się kilku nowych, ciekawych rzeczy o sobie i o swoich znajomych. Na drugim turnieju też na pewno będę, tym razem liczymy na korzystniejsze losowanie, ale i tak postawimy się bardziej drużynie która wygrała (szacunek, są dobrzy). Wszystkich ROZGROMIMY :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Be Active Tour 2026 powered by Reebok Ewa Chodakowska (7 odpowiedzi)

Przed Tobą siedem godzin fantastycznych warsztatów na żywo, które przygotowała Ewa Chodakowska...

Muzyczny życiorys Franka Sinatry przy świecach (6 odpowiedzi)

Wyjątkowy koncert w stylu włoskim, oddający klimat prawdziwej włoskiej muzyki wśród...

Festiwal Smaków Regionalnych (3 odpowiedzi)

Festiwal Smaków Regionalnych Gdańsk 2025 to nowe wydarzenie skierowane do konsumentów,...