IX Gdański Festiwal Carillonowy

Temat dostępny też na forum: IX Gdański Festiwal Carillonowy
W tym roku już IX Festiwal Carillonowy odbędzie się w dniach 3 - 5 sierpnia 2007 roku. Wystąpią na nim znakomity holenderski carillonista młodego pokolenia, Jasper Stam oraz dwie polskie carillonistki - Katarzyna Piastowska i Monika Kaźmierczak. Młodzi artyści zagrają sześć koncertów. O godzinie 16.00 słuchać będzie można koncertów na carillonie Ratusza Głównego Miasta, o 18.00 na carillonie ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Koncerty z blachą

super byłam widziałam polecam wszystkim goraco na tym X Światowym najlepsze były koncerty z kwintetem dętym Hevelius Brass niezapomniane wrażenia

Bede

Uwielbiam, bede, czekalam na ten festiwal caly rok, nareszcie!!!

festiwal

świetny ,przemyślany w odpowiednim czasie .Promuje i wyróżnia Gdańsk .Miałam okazje w ubiegłym roku przysłuchiwac się próbie na wierzy kościoła św.Katarzyny naszych karilionistek /przed pożarem/,byłam zachwycona myslę ze dzisiaj też koncert bedzie udany

karilion

koncert o 16 w ratuszu Głównego Miasta -klapa ,zero słyszalnosci.zagłoszal komentator biegu św.Dominika.dobiero w okolocach bazyliki Mariackiej można było cos wyłapac. Szanowni organizatorzy porozumcie sie co do godzin imprez to chyba nic nie kosztuje!!!!!!!

Inne tematy z forum

Maciej Stuhr: Mam to wszystko w standupie! (8 odpowiedzi)

Maciej Stuhr powraca na scenę kabaretową w wielkim stylu! Jego najnowszy program, czyli Maciej...

XTB KSW 107 (10 odpowiedzi)

Wyczekiwane zderzenie na szczycie wagi ciężkiej KSW zbliża się wielkimi krokami. Podczas gali XTB...

Silent disco na plaży (3 odpowiedzi)

Przywitaj lato tańcem pod gołym niebem, piaskiem pod stopami i muzyką, którą Ty wybierzesz!Już 21...