Ile waży Trek 8500 ?

Witam to pytanie kieruję szczególnie do użytkowników ponieważ w katalogach nie ma podanej wagi . Wiem że Kuba posiada właśnie tą ramę może fachowo odpisze ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ile waży Trek 8500 ?

Krzysiu to Ty?? :)

co do ramy to moj model z roku 2003 zr 9000 (rozmiar 17,5") wazy 1514g
rok wczesniej z alu sl wazyl jakies 50g wiecej, rok 2004 i 2005 chyba sie nie rozni od 2003 poza stylistyka, ale nie mam pownosci

Część Kuba to ja.Pytam się o wagę Treka dla kolegi ,bo chce zakupić . Jak ze sztywnością ? Pzdr.

pod wzgledem sztywnosci rowniez jestem zadowolony, rama spelnia moje oczekiwania. nie wiem jak w wiekszych rozmiarach i przy wikeszej wadze rowerzysty, mysle ze duzo gorzej nie jest

Powiem tobie szczerze że mi również się bardzo podoba .Na 2005 r przewidziana jest ta sama rama -bez modyfikacji ? Czy znasz cenę ?Prosiłbym również o dostępne rozmiary .Pzdr.
Ps. Zawróciłem dzisiaj za tobą ,ale po tobie nie było juz śladu .Dzie pojechałeś.Robiłeś pętle ?

na 2005 rama zmieni sie tylko troche stylizacyjnie ale tez bedzie czarna.

http://www.trekbikes.com/bikes/2004/mountain/8500.jsp

tu jest link do rocznika 2004 i tam masz wszystkie szczegoly. co do ceny to tez sie nie zmienila drastycznie i oscyluje w granicach 2200-2400 zl, nie wiem dokladnie.

a zrobilem wczoraj taka mala petelke, tez sie obracalem za Toba ale Cie nie widzialem :)

trek 8500 mod.2004 19.5" - 1715g

Mam pytanie może trochę nie na temat, ale zamierzam kupić ramę Treka 8500 rok 2004 i właściwie nie wiem czy ona ma adapter pod tarcze na stałe przyspawany czy przykręcany. Pozdrawiam MichFel

jest na stale przyspawany

Sprawdziłem ramy z roku 2004 w sklepie i nie maja adaptera pod tarcze na stale przyspawanego tylko przykręcany podobno ramy 2005 będą miały na stałe przyspawany ciekawe czy będą miały stery zintegrowane, aha i słyszałem, że będą made in China
PozdROWER MichFel

Inne tematy z forum

Rowery na chodniku-kurcze czy to tak trudno zrozumieć? (71 odpowiedzi)

Czy to tak trudno zrozumieć że rowerom (poza wyjątkami opisanymi w KD) nie wolno poruszać się po...