Ile z Ujeściska do Nowego Portu?

Temat dostępny też na forum: Na drogach Trójmiasta Motoryzacja
Muszę być w Nowym Porcie najpóźniej o 7.30. Nigdy o tej porze tam nie jechałam samochodem. Ile zajmie mi droga z Łódzkiej na Oliwską i czy najlepiej jechać Armii Krajowej, Jana z Kolna i Marynarki, czy macie jakąś alternatywną trasę?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ile z Ujeściska do Nowego Portu?

jeżeli jesteś kobieta najlepiej jedź komunikacją miejską
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 10

Ale śmieszne, jeżdżę 20 lat bez wypadku i być może lepiej od ciebie. Gdybym miała jechać sama, wsiadłabym w tramwaj i po 40 minutach za 3 zł, bez stania w korku i stresu byłabym na miejscu, Sytuacja jest jednak inna. Jeśli nie możesz udzielić mi przydatnej informacji, to zamilcz.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

nie zamilczę, żyjemy w wolnym kraju
20 lat jeździsz i tak słabo znasz topografie?? nigdy nie jeździłem w takich godzinach tą trasą ale jako kierowca moge powiedzieć że droga zajmie 15 do 20 minut max jadąc przepisowo więc w czym problem?? ciężko wczesniej wyjechać i na spokojnie dojechać? czy musisz być na styk bo szkoda Ci 10 minut
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

topografię znam doskonale, jeśli nie jeździłeś tędy, to nie masz pojęcia, jakie korki są na Havla i Armii Krajowej w godz. 7-8, a chodzi mi o czas przejazdu właśnie w tych godzinach. 15-20 min to nie dojedziesz przepisowo nawet o 10, szczególnie przy tristarze
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

o 15:30 z łódzkiej do nowego ronda na marynarki polskiej: 15 minut
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

walczmy z chamskimi odpowiedziami !
Bardzo źle świadczy o Pańkich rodzicach.
Nie przekazali kultury i źle wychowali.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

precz wieśniaku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Osiedle Warszawska (8 odpowiedzi)

Osiedle Warszawska powstaje w doskonale skomunikowanym miejscu, w bardzo popularnej wśród...

City House to deweloper którego należy unikać!!! (8 odpowiedzi)

Deweloper nie przestrzega terminów odbioru kilkumiesięczne opóźnienia odbiorów zupełne olewanie...

Dynamika (3 odpowiedzi)

Osiedle jest bardzo źle zarządzane. Dynamika chwali się ilością obsługiwanych nieruchomości ,...