Iluzja

Temat dostępny też na forum: Iluzja
Opinie do filmu: Iluzja.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

warto

Bardzo przyjemny w odbiorze film. Wartka akcja, dużo śmiechu, morał na końcu, nie czuć czasu w kinie :) od dawna nie widziałam sali pełnej widzów :) a dzisiaj - hmmm oglądać film z pierwszego rzędu - dawno tego nie było :)
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 6

tempo filmu, fabuła, muzyka, zdjęcia - po prostu świetne kino
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

Podobał mi się

Naprawdę fajny film,polecam !
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Na upał...

Ja w upał w chłodnej sali kinowej. Na ekranie "Iluzja". Przyszłam bez przekonania.
Muszę powiedzieć, że "rozerwałam " się. Zapałałam sympatią do prowadzącego śledztwo mimo,że.....
Polecam film...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Bardzo dobra rozrywka, błyskotliwe sztuczki scenariuszowe i nienachalna ("lekkostrawna") fabuła to idealny przepis na letni przebój kinowy. Byłam, widziałam, z chęcią polecam!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

słaby

jak na repertuar kina w sezonie letnim, to ujdzie w tłoku. ale przereklamowany
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

problem z dzieckiem...

Czy ten film nadaje sie dla ośmiolatki? był bym wdzięczny gdyby ktoś szybko odpowiedział.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Trudno cokolwiek doradzić; to zależy od dziecka... nie ma tam scen przemocy, czy seksu jednak fabuła jest poniekąd trochę zakręcona i po prostu dziewczynka może się wynudzić, bo nie załapie wszystkiego ;) osobiście bym nie zaprosiła żadnego ośmiolatka. Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobry

Naprawdę dobry film. Polecam z czystym sumieniem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Iluzja

Generalnie fajny film i chyba wart polecenia. Jednak jak dla mnie rozwiązanie za bardzo banalne i sztampowe. akcja ok wartka, szybka, ale "płytka". Nie ma zagłębienia się w ta całą iluzję. rozczarowała mnie rola Morgana Freemana. Myślałem, że będzie on główną postacią rozpracowująca aferę.., a tak to w zasadzie jest , ale nic nie wnosi... Bardzo fajny pomysł na film, ale zrobiony w ameryce,, dużo hałasu, efektów itd.. a pod spodem :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

rewelacyjny film

Wychodziłem z kina będąc pod wielkim wrażeniem tego filmu. Dynamiczna akcja, doskonała niesztampowa fabuła, a przy tym "lekka" i trochę humorystyczna. Jednym słowem świetne kino. Polecam każdemu kto szuka niebanalnej rozrywki na letni wieczór
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

świetny film

Polecam, naprawdę fajny film. Nie spodziewałam się, że aż tak mi się spodoba. Mój luby to nawet poszedł jeszcze raz na niego.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Beznadzieja

Ten film należy do najgorszych. Pokazy iluzjonisty są fajne ale to bardzo mała część filmu, większość opiera się na ucieczkach i rozmowach bohaterów. Nie mam pojęcia co w tym filmie jest super.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Denny film

Dawno nie widziałam tak durnego filmu. Nudny jak flaki z olejem.
Szkoda czasu i pieniędzy na taki film:)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

WARTO ZOBACZYĆ

BARDZO DOBRZE SIĘ OGLĄDA TEN FILM GDYŻ JEST PO PROSTU DOBRZE ZROBIONY I ZAGRANY
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Miałki, płytki i "amerykański" czyt.

skierowany do ograniczonego odbiorcy. Nie umywa się do np. Prestiżu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

.....

super film najlepszy jaki ogladalem!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Now u see me

Świetny film, pełen efektów specjalnych i z gwiazdorską obsadą! Dzięki niemu przeniosłam się do czasów, w których wierzyłam w magię i potęgę karcianych sztuczek. Polecam!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moim zdaniem słaby

Moim zdaniem ten film to BAJECZKA, kompletnie nierealny i starasznie przewidywalny (nie chcę spojlerować ale chodzi mi o koniec filmu), razem z narzeczonym ledwo wytrzymaliśmy do końca-głupio nam było wyjść z sali. Jeśli ktoś lubi lekkie filmy, na których nie trzeba myśleć to może mu się spodobać, ja oczekuję od kina czegoś więcej.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

super

bardzo fajny!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Niedziele (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Niedziele . Przeczytaj o filmie.

Franz Kafka (14 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Franz Kafka . Przeczytaj o filmie.

Lot nad kukułczym gniazdem (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Lot nad kukułczym gniazdem . Przeczytaj o filmie.