Allegro-sprzedajacy zawyzyl cene po kupnie potwierdzajac mailem cene przed kupnem! (4) omoc. Sprzedający zawyżył cnę po kupnie,i nie chce sprzedac towaru!... user_137712060428 Poszukuję osoby/firmy do organizacji biesiady z ogniskiem (1) Witam serdecznie, poszukuję osoby lub firmy z bazą lokalową/miejsce w... Agnieszka Z okazji Dnia Matki zbierajmy wodę dla somalijskich kobiet i ich dzieci. Pomożecie? (1) Z okazji Dnia Matki zbierajmy wodę dla somalijskich kobiet i ich dzieci.... jolka
bieg gdańszczan - czy odbędzie się koncert? (1) Czy odbedzie się dzisiaj koncert? Czy z powodu pogody odwołali ? mrmrmr Zachęcam;-) (2) Witam! Jestem studentką drugiego roku psychologii jestem w trakcie... Anita_2 prosimy o pomoc (1) hej jesli ktoś miał by ochotę zgłosować na nasze zdjęcie konkurs trwa do... bebeb Ankieta dotycząca przebiegu porodu (18) Jestem studentką Położnictwa, piszę pracę na temat oczekiwań ciężarnych wobec... Położna Agnieszka Eagle Diet&Fitness Center w Gdansku - ankieta (1) Prosze o wypelnienie ankiety zwiazanej z otwarciem nowego centrum w Gdansku.... Anna dojazd w czerwcu w Beskidy (1) Może ktoś wyjeżdża 23 czerwca po południu w Beskid Śląski i ma miejsce w... alex Szukam osoby do zrobienia clipu dla zespołu rockowego (1) Szukam osób chętnych do zrobienia amatorskich teledysków do 1-2 numerów... Krótka Piłka Ankieta praca magisterska :) (1) Witam, jestem studentem ekonomii na SGGW, piszę pracę magisterską na temat:... kamiks usunuięcie wiadomości (1) jak zablokowac sms z numeru 72047 mam numer w plusie? romek Ankieta - praca magisterska - pomóżcie! (2) Hej Bardzo proszę abyście poświecili 5 min i wypełnili ankietę o... Jolka dla dzieci - Hospicjum Gdańsk (2) Jezeli ktoś chce sprawić radość dziecku , Fundacja Hospicjum Gdańsk... Monika proszę o pomoc piszę pracę magisterską na temat autyzmu (1) Bardzo proszę rodziców o poświęcenie chwili czasu i wypełnienie ankiety na... beata.-kowalska@wp.pl Zdjęcie do CV - szukam fotografa (2) Witam! Chciałabym zrobić zdjęcie do CV, stąd pytanie trochę z innej beczki.... Ewelina Ankieta "Moje miasto Gdańsk" (1) Witam, zapraszam do wypełnienia ankiety nt. Gdańska. M.in. ta ankieta jest... Tm petycja ws chorych dzieci (1) http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=10449 isztar Kto zna sie na grafice komputerowej (1) Potrzebuje osoby,która zrobi mi plakat. helutek Czego brakuje w Gdańsku? Jaki sklep otworzyć? Co polecacie? (3) Witam, od jakiegoś czasu przymierzam się do otworzenia własnego biznesu. Z... Asteria