Jakie dobre oprogramowanie do ksiegowania? (4) Witam poszukuję dobrego sprawdzonego programu do księgowania w internecie,... Patryk_Taks Podaruj Emilce swój 1% (1) Witajcie Mam na imię Emilka :) Od urodzenia choruję na wrodzoną... Magda bateria (2) dlaczego bateria puchnie w telefonie? co zrobic? ....
Prosimy o smsa! (1) http://gdansk.naszemiasto.pl/plebiscyt/karta/zuzanna-czyzewska,1364,32084,t,i... nascimento realizacja czeku USD (1) Mam czek wystawiony przez Bank of America na około 50USD. Wiecie gdzie mogę... Patka_jn Obóz żeglarski- prośba o wypełnienie ankiety (1) Firma, organizująca obozy żeglarskie chce rozszerzyć swoją ofertę o zajęcia... Da6ka Ksiadz odmowil dziecku chrztu Kosciol Swietej Rodziny w Gdyni (22) Ksiadz wikary odmowil chrztu mojemu dziecku z powodu biurokracji jak to... facet75 ZDJĘCIA-FILM (1) Witam poszukuję programu bądż instrukcji obsługi jak zrobić film ze zdjęć z... Pokemonka z jakiej sieci najtaniej dzwonić z Turcji do Polski? (1) jak w temacie :-) może któraś z Was wie? Alinad Prośba o zagłosowanie na bloga (1) Drodzy, Mój blog pt. "Żyjąc wiarą w REALNYM świecie" (adres:... pastor Paweł Gdańsk - Warszawa (2) Chcę dojechać z Gdańska do Warszawy. Jakie są możliwości poza polskim busem i... ola Znaleziono kartę Mbanku (2) Dziś na Szadółkach asia.kloc@wp.pl mam problem z laptopem (5) Mam problem z laptopem , dokładnie chodzi o to ze jak gram w gry typu ukryte... karolkarumia Skarga nieodśnieżona droga (9) Witam, kilka dni temu moja mama złamała rękę na drodze gminy, która nie była... nutelka09 dla kogo jest PPNT w Gdyni? (1) W jaki sposób i dla kogo działa PPNT w Gdyni? Czy niezarejestrowane,... Bogusław Zabiegliński Pilnie poszukuję niedrogiego prawnika (2) Czy ktoś może zna takiego? Chodzi konkretnie o sprawy internetu, przestępstwa... beata Kuba chciałby postawić swój pierwszy krok, a wy możecie pomóc!!! (12) Chłopiec urodził się w Gdańsku ubiegłego roku. Z powodu choroby już teraz... KIM Moja córa zbiera nakrętki :):):) (14) Prosimy o pomoc w akcji :) http://www.facebook.com/events/269424216532463/... MamaMarty potrzebuję pomocy - przewiezienia 3 worków z nakrętakmi z przejazdowa do Gdańska (2) Witajcie. Czy ktoś jeździ z Przejazdowa do Gdańska i mógłby odebrać ze Szkoły... Felka Korony szwedzkie - gdzie wymienię w Gdańsku? (1) Gdzie w Gdańsku jest kantor gdzie mozna wymienić korony szwedzkie? aa