Fryzjer wspolpracujacy Rak&Roll (1) Moi drodzy, chcialam zapytac was o opinie o salonie fryzjerskim Żaneta Pizik... Anna problem z naziemna tv... (26) Mam Mały problem... Może ktoś będzie mógł pomóc... Mam telewizje naziemna... elmira Szukam freeganów, chcę dołączyć. (3) Szukam freganów po wczorajszym artykule też bym chciała dołączyć i być... free
finał konkursu (1) Mamusie & Tatusie:P proszę o głosik dla mojej córci- jesteśmy w finale... agu JEDZENIE NA DOWÓZ W GDAŃSKU - gdzie? (2) Szukam taniego baru, z którego można by zamawiać dobre, domowe jedzenie na... mee Internet a jakość życia - badania! (4) Zachęcam Was do wypełnienia ankiety, która jest częścią badania do pracy... A.Krauze Dobry serwis RTV - naprawa tunera (1) Czy ktoś może polecić dobry serwis Audio w trójmieście (najlepiej Osowa) w... Marek Numer dokumentu ze zdjęciem - bilet miesięczny SKM (4) Witam. Właśnie kupiłem bilet miesięczny SKM, na dojazdy do szkoły (I klasa... Dragono1313 Zaginął pies! (3) Zaginął pies (psy) rosyjski : toya, umaszczenie: (jasny beż). Duża prośba,... Ernesta Ankieta o Kolei Metropolitalnej (3) Witam serdecznie! Mam do Was wszystkich wielką prośbę. W ramach projektu do... uczeń Prośba o radę - jaki mikrofon w domu? (2) Nie za bardzo znam się - potrzebuję mikrofonu do domowego komputera.... user_137693851324 POSZUKUJĘ BILETU (3) Hej, poszukuję biletu całodobowego ztm, skasowanego dziś, tj. 20 sierpnia,... Quentin wyborcza z środy (1) czy ktoś ma?? Zapomniałam kupić a interesuje mnie artykuł na temat działek.... Mala-Mi- Praca, jak ją znaleźć (13) Witam, Od niedawna poszukuję pracy.Ukończyłam studia na 2 rożnych... Goszu Zgubiono dokumenty :( Znalazca poszukiwany!!! (2) Hej, Moja mama zostawiła dzisiaj w Referacie Osób Niepełnosprawnych na ul.... mydecorations prośba o wypełnienie ankiety dla pijących piwo (3) Dzień dobry, uprzejmie proszę o wypełnienie ankiety dotyczącej nowych... bob Organizowanie wydarzeń (wieczory panieńskie, śluby,...) prośba (2) Bardzo proszę o poświęcenie chwili i wypełnienie tej krótkiej ankiety o... kasia Na kozetkę do wróżki. W Trójmieście jest ich kilka-proszę podac sprawdzoną wróżkę (1) W związku z tematem z powyższym tematem ,który przeczytałam, chciałabym... ip Największy statek w Gdańsku (5) Już niebawem bo 21 przypłynie do Gdańskiego portu największy statek jaki... przedstawiciel motłochu naprawa aparatu cyfrowego, gdzie? (4) Ktoś się orientuje gdzie można oddać aparat cyfrowy do naprawy, czy w ogóle... izapozdro