Internet

Jaki polecacie Internet na ulicy na wzgorzu ? Jaki najlepiej działa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Internet

Na pewno nie z firmy z Banina.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inter Komp - jeśli jesteś w zasięgu ich światłowodu. Mam od roku - petarda!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Niestety nie jesteś :( Ale odezwij się do nich może podciągną. U mnie na ulicy też nie było. Zapłaciłem za to chyba 150 zł.
W innym wypadku jesteś skazany na jakąś radiówkę..

Haha petarda, w listopadzie będzie rok jak mam od nich doprowadzony światłowód - wciąż leży odłogiem bo brak oferty. No i nadal zarabia zagraniczny, choć to nonsens płacić 2x tyle za 2x mniej Internetu po radiolinii. Kwoty 4-cyfrowe co miesiąc, ale backup jakiś musi być. Najwyraźniej za dużo kasy i już nie mają gdzie jej trzymać, a zagraniczny ma większy bank to ma gdzie. Taka to właśnie petarda dla klienta biznesowego, potrzebującego tylko nieco więcej niż domowego GPON-a.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

precz z internetem i antyszczepionkowcami !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Precz w preczem!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

A dlaczego nie z firmy z Banina?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Multi WiFi mozesz smialo brac , bez awarii, bez problemow , bardzo solidna firma.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Bo internet firm z Banina jest tylko do przeglądania stron...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Napisał znawca z internetu Play który jest do wszystkiego. Może warto najpierw coś wypróbować zamiast powtarzać zasłyszane opinie?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wczoraj podłączyliśmy klienta w szeregu Na Wzgórzu, przy okazji modernizując instalację innemu który korzystał już od dawna. Działa. Czy najlepiej - trudno powiedzieć, dla pełnego porównania należałoby jednocześnie mieć wszystkie możliwe przez dłuższy czas. Poza tym pytający nie określił dostępnego budżetu - za kilkaset zł miesięcznie da się zrobić dużo lepszy niż za kilkadziesiąt. Ale chyba wystarczająco dobrze do normalnego korzystania. Tylko niestety firma z Banina co według niektórych oznacza że tylko do przeglądania stron. Były przejściowe trudności, ale zostały z nich wyciągnięte wnioski na przyszłość. Konkurencja nie jest do końca uczciwa, niby można z tym walczyć ale niestety pewne procedury trwają zbyt długo. Długo by opowiadać ale raczej nie na forum publicznym.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Co to jest "normalne korzystanie"? Każdy ma inne potrzeby, a to firmy z Banina ograniczają.

czyżby ktoś miał pecha i podłączył go Amelek ? hahaha....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tylko nie Amelek!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jeśli w danym miejscu działa jak należy - to niby dlaczego nie? Na tej samej zasadzie teraz do końca życia nie brać światłowodu od Orange bo kiedyś słabo mi działała Neostrada? Nic nie ograniczamy, oczywiście każda technologia ma swoje ograniczenia ale dotyczy to każdej firmy, niezależnie od tego czy jest z Banina czy nie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Gdzie kupujecie mięso? (22 odpowiedzi)

Witam Mieszkam w baninie od niedawna i ostatnio miałam nieprzyjemnosc zakupic mieso w Markecie...

Krzyki ul. Zlota (3 odpowiedzi)

słuchajcie, średnio co dwa tygodnie w weekendy dochodzą krzyki z ul. Złotej. Taka ślepa uliczka,...