Ja jestem zadowolony

Pensja na czas, manager w porządku, kasa się zgadza (nawet czasem wiecej dadzą :) Jak się komus nie podoba to polecam isc do Solidu, tam zatęsknią za Konsalnetem. Dodam tylko, że jeżdzę w grupie interwencyjn ej, ale znam wielu pracownikow bez licencji w tej firmie, którzy podzialają moje zdanie. Stawka 7.5 na Biedronce to tez konkurencyjna stawka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ja jestem zadowolony

Brat ma licencję drugiego stopnia i robił w Solidzie. Umawiali się na określoną robotę a wyszło co innego. Wpierw oczywiście dwa dni roboty o którą zabiegał a zaraz po tym wywalili go do obiektu, w którym jeszcze brakowało tylko żeby podłogi mył. Zresztą brat zaraz odszedł a właściciel obiektu chyba zrezygnował z firmy Solid. Lepsze robótki mają dla swojej kliki a nowych wpuszczają na jakieś bajlzy, z którymi sami sobie nie radzą.

Nie pamiętam jak było z kasą za robotę, czy było grzecznie, czy trzeba było wpierw powiedzieć, że się nie pozwoli frajera z siebie robić.

Zresztą firmy ochroniarskie mają wyrobioną opinię. Chcesz mieć szansę na dobra pracę, to próbuj w firmach, które same zatrudniają ochroniarzy a nie lizingują z agencji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Porta KMI Bolszewo (3 odpowiedzi)

Jak w tytule. Pracuje lub pracował ktoś w ich biurze? Jak tam jest naprawdę, bo trochę w necie...