Jak wam sie podobala Morcheeba???

Veni, vidi i sie bardzo podobało!!! Naprawde nie spodziewalem sie, ze ten koncert moze byc taki genialny. Wszystkie supporty tez mi sie bardzo podobaly. Na wyroznienie zasluguje Futro i naturalnie F.i.s.z., gdyby tylko publika umiala sie troche pobawic z zespolem. Ogolnie klasa, no i ogrganizacja nawet nie zawiodla. Mam nadzieje, ze W-festiwal stanie sie impreza cyklicza i co roku bedzie mozna ujrzec tak dobrych artstow i tej samej klasy co Morcheeba.

pzdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Jak wam sie podobala Morcheeba???

Zgadzam sie!! Lirycznie, erotycznie, zmyslowo...bylam tylko na morcheebie, bezposrednio po pracy na druga zmiane i poczulam jak cudownie jest mieszkac w Trojmiescie! Siedzialam na drewnianym pomoscie, w powietrzu zapach trawy, wiaterek od morza, eh...cudo!!!!

Naprawdę czadowo było....miło mnie zaskoczyła morcheeba.......z tą butelką , telefone i wogule była bardzo rozrywkowa i na luzie.......wieazd 30zł zrobił swoję i nie było panów z /// i innych podobnych "zjawisk" ..... Fajnie by było jak by W-festiwal stał się imprezą cykliczną ..jedno udowodnili ...że można także w Polsce zorganizować profesjonalą impreze na najwyższym poziomie.......np. samo nagłośnienie ...bdb. a plac zebrań ludowych :) ...jak było ona to trudno było usłyszeć co "śpiewa" w danym momencie Chylińska :) BRava........pozatym najlepsze miejsce do imprez w trójmieście to właśnie molo :)

Pozdrawiam SKUN

A ja niestety się zawiodłam. Jeżeli chodzi o Morcheebę, to odniosłam,wrażenie, że w nowych kawałakch głos wokalistki jest mocno podrasowany studyjnie. Stare utwory chyba nie, bo głos się zgadzał. Co do Telepopmusik...cóż-jak można zagrać jeden kawałek 2 razy na 1 koncercie. Znam ich troszkę od strony płytowej i myślałam, że zaprezentują coś więcej. Nie podobało mi się też to, że na własnym koncercie wstawiali kawałki zespołu Groove Armanda-dziwne...może to jakiś hołd:) Ale wokalistka Telepopmusik jest obłędna!!!Kocham jej głos!!!
Bardzo żałuję, że nie mogłam oglądać tego koncertu-tylko słuchałam siedząc na piaseczku obok mola. 30 zł, to troszkę za dużo. Byłoby taniej, więcej ludzi by przyszło i nawet organizatorzy wyszliby na tym lepiej. Ale na piaseczku też było super:)

Inne tematy z forum

Jak możesz zacząć reklamować swoją firmę? Jakieś pomysły? (19 odpowiedzi)

Jak możesz zacząć reklamować swoją firmę? Jakieś pomysły?

gdzie ksero na chełmie lub ujeścisku? (7 odpowiedzi)

Mieszkam tu od niedawna a pilnie potrzebuję skserować dokumenty medyczne,znacie jakiś punkt ksero...

Gdzie są domy publiczne, gdzie klientkami są kobiety? (25 odpowiedzi)

Witam, szukamy z koleżankami burdeli w Trójmiescie, w których płaci się za panów. Słyszałam o...