Jason Bourne

Temat dostępny też na forum: Filmy
Opinie do filmu: Jason Bourne.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Debilizm

kto daje oceny, skoro filmu jeszcze w kraju nie pokazali? Nie podobaja sie aktorzy?
popieram tę opinię 24 nie zgadzam się z tą opinią 4

zgadzam się z Tobą!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najsłabsza część

Byłem wczoraj i jako fan książek oraz 3 poprzednich filmów mogę uczciwie powiedzieć - jest bardzo, bardzo słabo.
Miłośnicy Ludluma i Trylogii powinni obejrzeć, ale reszcie i tym, którzy nie widzieli poprzednich części - stanowczo odradzam.
Fabuła niewciągająca, przewidywalna i odtwórcza, sceny walki słabe i nie wnoszące nic nowego - wszystko co widzieliśmy w poprzednich częściach.
Akcje i pościgi rodem z ze słabych filmów s.f, fatalne dialogi, beznadziejny scenariusz.
Obsada aktorska to kompletnie nieporozumienie - Tommy Lee Jones zwyczajnie nie pasuje do tego filmu, sprawiał wrażenie jakby nie wiedział co tam robi.
Nie wiem też kto wpadł na pomysł obsadzenia w jednej z głównych ról tej młodej Szwedki (Vikander)- drewniana, sztuczna, niewiarygodna, powodująca u widzów salwy śmiechu.
Końcówka szczególnie nudna, można przysnąć...
Miał być wielki powrót, jest przeciętny film akcji o którym szybko zapomnimy. Szkoda
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 10

Dobry - polecam

Poszedłem juz po przeczytaniu tu kilku mało pochlebnych opinii o filmie,. jako fan serii nie pójście do kina i tak nie było opcja - mnie film się podobał. POLECAM
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 11

Można obejrzeć

Podzielam opinię iż to najsłabsza część, dużo się dzieje, ale akcja mocno przewidywalna. Scena pościgu w Las Vegas na pograniczu kina s.f..
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

sceny akcji sa bardzo dynamiczne, nie ma dobrej stabilizacji, to jak by telefonem nagrywali a nie profesionalnym sprzetem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

Dno

Beznadzieja pod każdym względem. Najlepsze są końcowe napisy i ulga...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Świetny film sensacyjny

Utrzymany klimat oryginalnego Bourna, ciągła akcja, duże tempo. Byłem zrażony tymi negatywnymi komentarzami, ale w kinie ani moment się nie nudziłem. Czas upłynął, jak z bicza strzelił. Polecam, jeśli chcesz spędzić dwie godziny na dobrym filmie sensacyjnym.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4