Jedna z najciekawszych propozycji na rynku mieszkaniowym Trójmiasta
Szczerze powiem, że jak czytam takie histeryczne opinie jak ta poniżej na temat inwestycji, która jak każda inna ma swoje plusy i minusy, to nie wiem czy się śmiać czy płakać. Twórczyni tej opinii powinna mieszkać albo na ławce w parku, albo w złotym pałacu. Jestem pewny, że dobry psycholog lub psychiatra by się tej osobie przydał. Kupiłem tu mieszkanie, mieszkam z rodziną i jestem ogólnie naprawdę zadowolony. Są pewne mankamenty, ale jak się buduje, to zawsze jest coś do poprawki, jak w życiu, więc może wyważmy co piszemy, a przede wszystkim weźmy kilka tabletek na uspokojenie zanim napiszemy. Prawda jest taka: deweloper na bieżąco likwiduje drobne usterki, koszty mieszkania są na przyzwoitym poziomie, okolica spokojna, sąsiedzi super, wszędzie blisko, w okolicy sklepy, szkoły, przedszkole, fitness, przystanki autobusowe, do centrum 10 min. samochodem, blisko do morza, dużo zieleni i prawdziwy spokój- taka jest prawda pani Ewo. Polecam dobrego lekarza i trochę dystansu, bo zdrowie jest najważniejsze!