Joga - bardzo proszę o wszelkie informacje na temat jogi.

Witam,

Od jakiego czasu interesuje sie joga. Czytuje wszystko co uda mi sie znalezc o powyzszej tematyce.

Chcialabym zapisac sie na zajecia z jogi jednak zanim tego dokonam chcialabym aby,(najlepiej byloby) osoby cwiczace joge,zwiazane z joga,joginki lub jogini podzielili sie ze mna odczuciami jakie plynal z uprawiania jogi.

Czy poprawia sie samopoczucie,kondycja ???

Jestem osoba zmagajaca sie z nerwica czy joga jest dobrym wyborem dla osoby z nerwica ???

Jakie sa plusy z uprawiania jogi ???

Bede bardzo wdzieczna za wszelkie informacje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Joga - bardzo proszę o wszelkie informacje na temat jogi.

Chodziłam na jogę do Diany Sochackiej,teraz ćwiczę sama ze względów finansowych. Joga to cudowny relaks, polecam każdemu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

napisz, na pewno odpowiedzą na Twoje pytania https://www.facebook.com/kameralnestudiojogi?fref=ts
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam, joga naprawdę uspokaja umysł i relaksuje ciało. Trzeba mieć trochę cierpliwości, szczególnie na początku, kiedy niewiele się jeszcze umie a mięśnie i stawy "nie chcą" współpracować, ale już samo poczucie że robisz coś dla siebie bardzo motywuje.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z własnego doświadczenia powiem, że warto zainwestować w dobre ubrania i matę, ja kupowałam stąd https://sklep.yogini.pl/maty-do-jogi i bardzo polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tez popatrze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Poszukuję sprawdzonego lekarza od krękosłupa -dyskopatii (36 odpowiedzi)

Może możecie mi pomóc. Szukam specjalisty który zajmuję się dyskopatią i innymi schorzeniami...

hotel spa - gdzie się wybrać z mężem na romantyczny weekend? (112 odpowiedzi)

dziewczyny poradzcie mi...do jakiego hotelu wybrać się na romantyczny weekend ze spa z mężem...

rozwód z orzeczeniem o winie męza-romans (74 odpowiedzi)

Czy są tutaj te szczęsliwe , które uzyskaly taki rozwód?