KAŻDĄ POMOC

KAŻDĄ POMOC
Witam, jestem matką samotnie wychowującą 3 dzieci. Utrzymujemy się z moich prac dorywczych i alimentów, które od jakiegoś czasu nie są płacone, mimo zajęcia komorniczego. Obecnie jesteśmy w naprawdę dramatycznej sytuacji. Brakuje dosłownie wszystkiego - żywności, środków czystości, odzieży i obuwia dla dzieci (6,7,9 lat - dwie dziewczynki i chłopiec, wszyscy drobnej budowy ciała, o wzroście od 116 do 132, buciki w rozmiarze 28,30, 34). będę bardzo wdzięczna za wszelką okazaną pomoc.

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kobieto, mając dzieci w takim wieku spokojnie możesz iść dp pracy

Na co liczysz?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

do szook

założę się , że nie masz dzieci, skoro myślisz, że matce samotnie wychowującej troje dzieci, tak łatwo iść do pracy. Ja mam dwoje dzieci i urwanie głowy, pracuje na 3/4 etatu i czasami padam z nóg. Troje małych dzieci to mnóstwo pracy i czasu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7

Już nie przesadzaj, że dzieci w tym wieku to aż takie małe są

Jakoś ludzie sobie doskonale radzą, a nie narzekają
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Może i nie są małe ale napewno jest dużo roboty szkoła itp nie każdej matce łatwo iść do pracy jak POINFORMUJE PRACODAWCE ŻE JEST SAMOTNĄ MATKA Z TRÓJKĄ DZIECI....... A pracodawcy okłamać ze ma się dzieci to chyba nie ma co?!!! Takie Polskie realia :(
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

No tak

Wygodniej jest napisać POMOCY!!!, bo mam Trójkę dzieci.Dzieci do szkoły od 8 do16 i można iść do pracy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

MOZE NIE MA WYKSZTALCENIA ALBO PAPIEROW ? NIE OCENIAJCIE JAK NIE ZNACIE SYTUACJI DO KONCA
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

pomyslcie

ma 3 dzieci czyli rodzinne 3x91zł+80zł=351zł-nie wspomniała o nich
alimenty jak nie sa płacone to idzie sie do mopsu i bierze zaliczke
"brakuje dosłownie wszystkiego" TYLKO NIE KASY NA INTERNET!!!!!!!!!!
A MOZE WARTO SPRZEDAĆ KOMPUTER I KUPIĆ DZIECIOM BUTY???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Do mama

Rodzinnego nie dostaje 91 zł tylko 68 zł a ty myślisz ze z takich marnych pieniedzy da się wyżywić.... ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

do żallll

dlaczego normalni ludzie mają pracować na samotne matki z 2, 3 dzieciaków?
rodzinne marne pieniądze, jasne niech się wezmą za robotę to kasa będzie inna
a nie tylko dajcie i pomóżcie
jak rozkładały nogi to o pomoc nie prosiły
żal mi tylko tych dzieci co mają mamusie latawce
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

do zalll

jakim cudem 68zl jak na dziecko powyzej 5 roku zycia jest 91+80 na 3 dziecko
ja tez zyje z rodzinnego +dodatkow i nie prosze tu o pomoc nie powiem jest ciezko czasem nawet bardzo ale lapie sie roznych prac mam niepelnosprawne dziecko i nie mam pomocy od rodziny ale wykorzystuje czas gdy jest w szkole choc na 2-3godziny(umyc okna, posprzatac mieszkania sprzatalam tez ulice itp) zagladam tu bo mimo tego ze mi ciezko to zawsze moge pomoc np. oddajac ciuchy lub chociaz doradzic gdzie cos zdobyc za darmo ale krew mnie zalewa gdy ktos nie pisze uczciwie ile ma i prosi o jedzenie a ma na internet. ja przez 2 lata nie mialam nawet telewizora bo mnie nie bylo stac
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

LUDZIE PRZESTAŃCIE KOMENTOWAĆ!!!

JAK NIE CHCECIE POMÓC TO NIE KOMENTUJCIE!!! TO JEST DZIAŁ "PRZYJMĘ" A NIE "GŁUPIO KOMENTUJ JAK SIĘ NUDZISZ", KOBIETA NIE PROSI O NIC DLA SIEBIE TYLKO DLA DZIECI...I NIE PROSI O PIENIĄDZE NA WÓDE CZY PAPIEROCHY TYLKO O RZECZY NIEZBĘDNE DO ŻYCIA, ZASTANÓWCIE SIĘ KILKA RAZY ZANIM KOGOŚ OCENICE PROSTACY I TO ŻAŁOŚNI DO TEGO BO PRZEZ INTERNET TO KOMENTARZE ŚLĄ A JAK TAK MOCNI JESTEŚCIE TO JEŹDZIE DO TEJ PANI I SPRAWDŹCIE JAK ŻYJE...ŻAL MI WAS...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

witam

chetnie pojade i sprawdze niektorzy maja 2000 na 3 dzieci i zyja biednie bo wydaja na glupoty. i jesli faktycznie ma tylko 68zl rodzinnego i czasem tylko alimenty to chetnie jej pomoge, pozatym pojdziemy do mops-u porozmawiac z opiekunka tej pani, dlaczego jej nie pomaga i napewno tam tez sie pomoc znajdzie, zajmiemy sie tez ojcem dzieci zeby byly alimenty co miesiac. glowa do gory damy rade jesli jest pani chetna
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

witam

zaproponowałam pomoc i pani nie chce widac nie taka biedna
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1