Monika - ocena (1) Polecam kancelarię Pana Mecenasa, pomagał mi w sprawie spadkowej, którą udało... Monika BK - ocena (2) Wizerunek Kancelarii Butny w internecie może sprawiać wrażenie dużego... BK Michał - ocena (2) Z pełnym przekonaniem polecam Kancelarię BUTNY | Adwokaci i Radcowie Prawni.... Michał
Natalia Licznerska - ocena (1) Polecam kancelarię, szybka i profesjonalna pomoc. Kolejnym razem na pewno... Natalia Licznerska Adriana - ocena (1) Polecam Panią Mecenas Małgorzatę Strzelecką, która prowadząc mi sprawę... Adriana Alicja Kalinowska - ocena (1) Bardzo dziękuje za pomoc panu mecenasowi Piotrowi Witkowskiemu, cudowny... Alicja Kalinowska Magdalena Bobowicz - ocena (1) Współpracuję z Panem Mecenasem Antonim Koprowskim od dwóch lat. Od pierwszego... Magdalena Bobowicz Wioletta - ocena (1) Miałam przyjemność korzystać z usług Pana mecenasa Dominika Maniszewskiego w... Wioletta Dariusz Banachowicz - ocena (1) Chciałbym z całego serca podziękować Pani Mecenas A. Rogozińskiej za... Dariusz Banachowicz Beata.B. - ocena (1) Z pełnym przekonaniem polecam Panią Mecenas A. Rogozińską jako niezwykle... Beata.B. Mario - ocena (1) Profesjonalnie podejście do klienta i do sprawy . polecam Mario Małgorzata - ocena (1) Kompetentna pani adwokat, sprawa o kontakty z dzieckiem załatwiona szybko i... Małgorzata Katarzyna - ocena (1) Pan Marcin, bardzo rzetelna i profesjonalna osoba. Bardzo latwy kontakt... Katarzyna Natalia - ocena (1) Kancelaria Pana Mecenasa pomaga mojej firmie w wielu sprawach,w tym... Natalia Stanisława - ocena (1) Pan Dawid jest bardzo kompetentny. Jego wiedza dorównuje jego przystojności. Stanisława Barbara - ocena (1) Profesjonalna Pani Mecenas, z ogromną wiedzą i doświadczeniem. Serdecznie... Barbara Magdalena - ocena (1) Pani Monika to profesjonalistka. Spotkaliśmy się w celu omówienia na pierwszy... Magdalena Kamila Okrutnik - ocena (1) Bardzo polecam współpracę z ta kancelaria. Świetna komunikacja, profesjonalne... Kamila Okrutnik Ewelina - ocena (2) Jestem zadowolona z pomocy która otrzymałam, profesjonalnie i komforowo Ewelina Mariusz Krajewski - ocena (1) Godna polecenia kancelaria prawna! Sprawne i rzetelnie rozpoznanie i... Mariusz Krajewski