Kataryniarze - Kabaret Łowcy.B

Kabaret Łowcy.B to nietuzinkowy i zwariowany twór satyryczny... zaskakują, improwizują i nie są do końca do przewidzenia... bawią się warsztatem i przy tym wszystkim wysyłają ogromne dawki absurdalnego humoru... absurdalnego, ale autentycznego. Dzięki takiej wiązance gwarantują relaks i śmiech do rozpuku...A skąd się wzięli?Sami widzą to tak......i nagle pośród prastarych, lekko podstarzałych ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

porazka

Ludzie , to był totalny niewypał, porażka po całości

ale z was kicha

improwizowac to trzeba umniec. może i jesteście śmieszni ale na sląsku .

Łowcy

Byłam w towrzystwie osób reprezentujących 3 pokolenia i wszyscy się dobrze bawili. 90 minut absurdalnego humoru, to jest własnie to. Super, polecam.

Łowcy.B

Szkoda że tak którtko... ;(

dodawanie i odejmowanie ulamkow:)

wlasnie przejzalam sobier wasze dokonania w Polszcze naszej niedobrej i bidnej jak kram ze stragana ,,,,,,,
he he he,,oddajcie notatki bo dla dziecka sie przyuda,,,
pozdrawiam Was tak po irolsku!
jesien! z pokoju 112:):):):):)
noi z tej okazji sle zyczenia swiateczne,,krismasowe,,cobyscie sie przeedli na maksa tych polszkich dobrych piernikow za mnie,,,,i nowego szczesliwego,,,i magistrow obroncie wkoncu bo zaraz zima bedzie,,,pa, jesien:)
do zyczen pewnie dolaczylaby sie dzasta,,ktora mieszka wies irolska dalej stad....

łowcy...(serc..........

Oni są zaje.....fajni :) dla mnie są najlepsi z kabaretowej sceny. nigdy wcześniej nie znałam takiego śmiesznego kabaretu... Oni mają swój świat, wyróżniają się i właśnie o to chodzi.....................

cudo! :)

cudnie bylo.
a kilkakrotne zaczynanie starego portfela doprowadzilo mnie do lez :)))))))

Byliśmy dzisiaj w Sopocie no i ok, - jak komuś odpowiada pseudoabsurd. Na 120 minut (z bisami) 3 skecze dobre (jeden lepszy - gospel,a dwa takie sobie - w końcu scenki w autobusach z pijakami widzieliśmy nie raz) to trochę słaba średnia. Skecze jakby nieprzemyślane, niedopięte do końca, niepołączone i zdecydowanie nieabsurdalne. Zaśmiewanie się z niczego od pierwszego momentu - hmmm, jak dla mnie na maxa na siłę. Konwencja 6 głupkowatych kolesi, grających lekkich nie dorozwoii. Dodatkowo skecze oparte na prostych sprawach, na kwestiach zaczerpniętych z internetu albo slangu młodzieżowego. Jak je powtarzamy w życiu codziennym to ok ale jak na kabaret to za słabo. jeden ze skeczy - przerywaczy: Przychodzi baba do lekarza z szybą w głowie i puenta: szyberdach. Niestety wokół czegoś co nie jest śmieszne nie udało się zbudować zabawnej historii, chociaż były próby. Można pójść ale bez przesady z tym zaśmiewaniem się. Zdecydowanie nie inteligentny humor - ale nie to jest wyznacznikiem dobrego kabaretu. Chłopaki wysilcie się - to już duże sceny a nie przeglądy studenckie.

Inne tematy z forum

Europejska Noc Muzeów na Pomorzu 2025 (3 odpowiedzi)

To wyjątkowa noc, podczas której bezpłatnie lub za symboliczną złotówkę można odwiedzać muzea,...

Sto lat! Sto lat! polskiej piosenki (3 odpowiedzi)

Przeżyj muzyczna podróż przez cały wiek polskiej piosenki z Teatrem Czwarte Miasto! Teatr Czwarte...

Ogromny Stand-up (4 odpowiedzi)

Legendy stand-upu dla imigrantów wystąpią dla Ciebie w Pub G10: Pasha Rodevich, Siergiej Nowikow...