Kelner

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy ktoś poszukuje może kelnera do roznoszenia alkoholu i napojów na weselu???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Kelner

Na weselu zajmuje sie tym obsluga z ktorej jest wynajmowana sala..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kelnerki są od jedzenia a kelner od roznoszenia napoji i alkoholu zamiast swiadka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na każdej sali nie mają takiego kelnera

Jezeli sala tego nie ma to znaczy ze lipna sala...

Ktoś Ci to powiedział czy sam wymyśliłeś taką bzdurę???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Widzę że nie chodzisz często na wesela ja byłem ostatnio na weselu i młodzi mieli zatrudnionego swojego znajomego kelnera i bardo fajny chłopak wódki nigdzie nie brakowało i napojów też. Bo na tej sali nie mieli takiej osoby

Jeśli przy ustalaniu szczegółów odnośnie organizacji wesela ustali się jaka liczba obsługi będzie na daną ilość gości to na stołach niczego nie powinno brakować, zostanie podane odpowiednio i jedzenie, i napoje, i alkohol. Mówiąc o obsłudze mam na myśli profesjonalnych kelnerów,kelnerki a nie " osoby podające ". Często młodzi pomijają takie ustalenia i później jest rozczarowanie że na 100 osób są dwie osoby z obsługi i do tego nie są tą profesjonaliści. Prawidłowo jest gdy na 25 osób ( gości ) przypada jeden kelner. Niestety w trójmieście nie brakuje miejsc gdzie właściciele stawiają tylko na ilość i zysk a jakość oferowanej usługi jest na końcu albo nie ma jej wcale.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (220 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...