Kibice

Chcialem serdeczenie podziekowac wszystkim za super doping! To sie naprawde przydaje! pozdr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kibice

Kuba jak chcesz trochę twoich fotek to daj maila lub mam całą CD ze Skody to mogę podrzucić na trasie.
Dobrze gnałeś,szkoda że Krzysiu D. złapał kapcia na samym starcie(albo tuż przed startem)jak pech to pech.

Siema wszystkim zawodnikom i kibicom!

u mnie na stronie też są jakieś fotki ze skody http://mab.oz.pl

pozdrawiam i do zobaczenia na szlaku.

No na mecie brawa to dostales spore. Caly urok startowac przed wlasna publicznoscia :)
Nawiazujac do fotek to wkrotce pojawi sie kilka na www.dwr.of.pl . Fotki i filmiki robilem głownie wszystkim trojmiejskim zawodnikom, wiec ktokolwiek jest zainteresowany poprosze o info na pglow@interia.pl

A ktory Kuba byles bo niestety nie moglem byc;-((( sily wyzsze.... ale za to widzialem cie jak jechales chyba samochodem;-))

Dziękuje za podziękowania teraz gardło mnie będzie bolało przez tydzień. Ale superrrrrrrrrrr było !!!!!!!!!!!!!!!

Krzyżak napisał(a):

> Chcialem serdeczenie podziekowac wszystkim za super doping! To
> sie naprawde przydaje! pozdr

16.45, stoję sobie w korku naprzeciw Klifu.. jadąc na zajęcia do Gdyni ... cos mi brzęczy za szybą... uchylam i słyszę megafon "nr.... Krzyżak" ;) heh

Ja również chciałem podziękować bardzo Trójmiejskim Kibicom za super doping, Bylismy moją trzecią nogą !! Big Fenks !!

Ja również chciałbym podziękować kibicom za gorący doping.Naprawde miło było jechać i słyszeć co chwilę "Hopaj Bolek". Wielkie dzięki

Boluś GRT jest i będzie zawsze z Tobą :)

Inne tematy z forum

Gdzie kupić rower? (26 odpowiedzi)

Cześć! Szukam jakiegoś sklepy w Trójmieście, gdzie mógłbym kupić dobry rower po niewygórowanej...