i znowu nic. czy wy jestescie ..???.. bylem sprawdzic czy to piatkowe bedzie kolejnym przezyciem w postaci ,,masy krytycznej,, czy kolejnym juz niewypalem.czemu obecnosc lub brak masy jest uwarunkowany słowami ludzi z forum a nie zdrowym rozsadkiem??
Człowieku..ludzie są zmęczeni po czasówce:P Jak masz pomysł jak zorganizować mase to śmiało mów, bo na razie tylko narzekasz.. czemu sam czegoś nie zrobisz w tym kierunku? Poza tym nie ma co dyskutować.. został jeszcze cały miesiąc...
przeciez czasowka byla w sobote a masa MIALABY BYC w piatek to popierwsze po drugie nalezalo by wpoic mase tak samo jak msze sw w niedziele myslisz niedziela : kosciol, mylsisz ostatni piatek miesiaca : masa krytyczna , teraz mamy doczynienia z podupadaniem masy i przestaniem z niej robienia cyklicznej imprezy.
A ja jestem ciekawy czemu nie zacytowałeś zdania: "czemu sam czegoś nie zrobisz"? Z reszta masz racje... bez komentarza... taka Polska... sami narzekający, ale żeby samemu coś zrobić to nie...
Wszyscy się kłócą do masy jeszcze troche ...
Ale zacznijmy o niej myśleć i tym bardziej działać !
Mam nadzieje że wszyscy zobaczymy się w ostatni piątek WRZEŚNIA !!!
hehe masa bedzie jak odpowiedni ludzie stwierdza ze czas na mase :D poza tym robienie masy co miesiac mija sie z celem, powinna byc 3x w roku ale konkretnie