czy warto teraz wyjechać do Anglii (20) Witam forumowiczów;)) Może ktoś mi pomoże podjąć decyzję... otóż.. od paru... Atrium Wspólny Aqua Aerobic - szukam towarzyszki :) (7) Witajcie dziewczyny, szukam towarzyszki do Aqua Aerobicu w Gdańsku. Basen... chiflada AQUA AEROBIK GDAŃSK Która chętna? (17) Szukam koleżanki / koleżanek które tak samo jak ja szukają motywacji żeby... Ja :P
CENTRUM PROMOCJI ZDROWIA I URODY GDAŃSK OKOPOWA 7 PRACA, OPINIE CZY KTOŚ WIE CO TO?? (98) Hej, mam pytanie dotyczące CENTRUM PROMOCJI ZDROWIA I URODY znajduącego się w... malutka885 SKT-wakacje. (1) Witam, mam zamiar wybrać się w wakacje na wycieczkę z SKT (Czarnogóra albo... little_bee NP. AREOBIK W SZKOLE (6) Wiecie może czy gdzieś we Wrzeszczu lub w okolicy, odbywają się zajęcia... Gosi PORODÓWKA /PATOLOGIA CIĄŻY Szpital Morski Gdynia (12) Witajcie, w czerwcu urodziłam córeczkę w szpitalu w Redłowie. Chciałabym... nootria Sklep z orientalną żywnością (5) Hej, czy może ktoś z Was wie, gdzie w Trójmieście znajdę sklep z orientalną... Gośkaa nauczyc 3 latka mowic (4) hej dziewczyny! jak nauczyc 3 latka mowic? bylam u logopedy i kazała corke... ala chary bardzo chory ststem pomocy potrzebujacym!!!!!! (4) Wczoraj opisałam tu pewna sytuacje, która mnie spotkała w punkcie wydawania... Grazyna UWAGA enarga,faktura i .... nizsze rachunki za prad (3) w gdyni ,gdansku sie pojawili:... doloresa Apart- jakieś nieporozumienie (18) Ten sklep to jakaś porażka. Dostałam w sobotę łańcuszek z wisiorkiem, białe... gosz Szukam koleżanki w ciąży (16) Hej jestem z Gdańska mam 21 lat i jestem w 8 tc. Szukam koleżanki na wspólne... ;) Poradnia Rodzina W Jeden Dzień (4) Dziewczyny znacie jakąś poradnie rodzinną w ,której wystarczy jedno spotkanie... wikii Mam pytanie (6) Dziewczyny jak myslicie mozna dorobic robiac na drutach lub szydelku czapki... edyta Nbicie guzika w dzinsach (8) Czy ktoś wie gdzie można takie coś wykonać? Jak na złość odpadł mi guzik :)... FreakLikeMe Zbite lusterko - 7 lat nieszczęścia ? (17) Wierzycie? Któraś z was miała tak jak mówią ? Że kiedy zbijesz lusterko przez... Kasik Zbliżają się Komunie Św. - pytanie do Pań (7) Szanowne Panie, Wasze pociechy już niedługo będą przystępowały do I-szej... Halewicz szkola srednia w rok - gdzie ? (4) Orientujecie sie moze czy w Gdansku jest szkola w ktorej w rok mozna ukonczyc... hmm BADANIA HORMONOW.GDZIE NAJTANIEJ ??W GDAŃSKU (6) Szukam informacji gdzie moge zrobic wszystkie badania hormonow?procz invicty... tekla28