Kto na siłownię ? :) (1) Troszkę się ostatnio zasiedziałam i chciałabym to zmienić. Wybieram się na... tina aerobik , step - chylonia i okolice (3) hej! czy wiecie może gdzie na chylonii lub w okolicach odbywają się... Dodo Au pair, czy ktoś był? (2) Witajcie. Chciałabym poznać Wasze opinie na temat różnych biur Au pair.... Anna
Szukam koleżanki która by uczęszczała za mną do Good Luck Club :) (5) W godzinach popołudniowych :) np 3 razy w tyg :) któraś chętna? :) Kasik Szukam koleżanki do chodzenia na siłownie-Przymorze, Wrzeszcz itp (1) jak w temacie mam 30 lat może też byc jazda na rolkach poziom... anna Prostowanie keratynowe (trwałe) (1) Czy ktoś wie, w jakim salonie w Gdańsku wykonują keratynowe prostowanie... ziu DIETA KOPENHASKA (20) zacznam od 16.04 kto dolaczy? proponuje codziennie pisc relacje to dziala... Anna Karenina Prawo jazdy bez meldunku (7) Mam problem jestem w trakcie robienia kursu na prawo jazdy.Ostatnie moje... kasia26 Egzamin na prawo jazdy!!! (5) Szukam informacji na temat egzaminu w Gdańskim Pordzie.Niedługo bede zdawać i... kasia26 ten Maciej to żaden fenomen, (1) nigdy o nim nie słyszałam i nic nie wiedziałam do tej chwili. Zwykła podpucha... xyz WROZBITA MACIEJ (1) cieć i naciągacz ale naiwnych nie brakuje - co myślę o nim - rzygam jak go widzę wiedzmin jak u was z alkoholem? (10) bo u mnie zdaje sie, ze juz nie jest wesolo. nie wiem czy juz czas sie leczyc... az wstyd nicka wpisac Dobry i sprawdzony ginekolog (27) Witam dziewczyny:) Szukam dobrego ginekologa w okolicy Żabianki,Przymorza,... Sabina to idiota! (2) głupek i ściemniacz jakich mało!! toro jego klienci prędzej czy później w najlepszym razie wylądują (1) u księdza egzorcysty, samo oglądanie tego nieszczęśliwego człowieka może być... Michaś Ludziska, wy naprawdę tam dzwonicie? (1) parafrazując Lema - od kiedy korzystam z internetu, wiem że jest mnóstwo... :) Narodowe Siły Rezerwowe (2) Witam dziewczyny, czy któraś z Was była, bądź macie kogoś w rodzinie kto... honia232 może znacie nianie? (4) Poszukuję pilnie niani, najlepiej żeby mogła dojechać do Kowal, a jeśli nie... bedronka LEKCJIE ANGIELSKIEGO-szybko,tanio i fachowo.GDZIE???? (3) Witam.BArdzo prosze o pomoc.Musze pilnie nauczyc sie choc w jakims stopniu... kaskaa żłobki (1) Witam Przepraszam z góry - zapewne watek ten byl juz poruszany kilka razy,... magda-jans