Powinien przeprośić.!!! (9) Cześć Wszystkim postanowiłam że napiszę i dowiem się czy ktoś podziela moje... bratowa gdzie usg (3) hej orientuje sie ktos ile kosztuje usg w ciazy i gdzie w Gdansku je... nono Zapraszam do mnie na stronki :) (24) http://kolczyki-madziuszka83.blog.onet.pl/ oraz do zaglądania na szafa .pl :) madzia
koniec urlopu wychowawczego (6) hej,mam pytanie dziewczyny czy orientujecie się jak to jest kiedy wracam z... dodi Szukam dobrych zajęć z tańca (3) Jak w temacie. coś takiego kobiecego, ale łatwego do nauki. pozdr hanka Chantilly Gdansk (3) Ostrzegam przed salonem Chantilly!!! Zamowilam suknie w listopadzie do dzis... misia troche ruchu ;) (10) dziewczyny nie znacie może żadnego fajnego miejsca gdzie można spokojnie... Lidka PAZNOKCIE AKRYLOWE U KLIENTKI W DOMU (2) Witam, oferuję usługę przedłużania paznokci akrylem u klientki w domu na... Kruszynaa Sypialnia - Łóżko małżeńskie , super stan!roczne!155x195 (1) Witam Serdecznie , mam do sprzedania łóżko małzeńskie w kolorach beżu o... Patrycja POSZEWKI KUBUSIA PUCHATKA I TWEETY'EGO!!!40X40 OKAZJA!!! (1) Witam , mam do zaoferowania Państwu poszewki z motywem Kubusia Puchatka ,... Patrycja Kreatywne warsztaty dla nastolatków! (1) W Trójmiescie ruszają zajęcia w ramach Klubu Edukacyjnego Skutecznego... Skuteczny Nastolatek gdzie przyjmuje ginekolog płoszyński? (2) prosze dziewczyny napiszcie kontakt ,gdzie przyjmuje prywatnie... tutka242 sala :) (4) wyprawiam 18 i poszukuje sali na impreze. moze ktos wie gdzie jest jakas sala... Nisia pedagożka szuka pracy (3) Witajcie dziewczyny :) Mam prośbę - szukam od jakiegoś czasu pracy w... mammamia AEROBIK FITNESS NA ZASPIE (4) może się orientujecie gdzie mogą się takie zajęcia odbywać, najlepiej w... agunia83 nnt. Sprzedam przyczepę wilk safari z 1986r. (10) Witam! W związku z powiększeniem rodziny i potrzebą kupna większego auta... AgusiaGda NAJLEPSZE MIEJSCE DO TANCA W TROJMIESCIE ! (2) jezeli szukasz super mirjsca do wieczornych spotkan tanecznych - wybierz... RECEPCJA DV TV poszukuję lekcji szycia na maszynie (4) Chciałabym nauczyć się szyć na maszynie Overlock,muszę...:)Nie mogę znalezc... ewelina dziewczyny bardzo prosze o pomoc (1) zajmie wam to kilka minut , jest to ankieta o przystosowaniu sie dziecka do... domi201 Szukamy połoznej (1) Hej, szukamy położnej z Zaspy lub z Klinicznej, z którą moglibyśmy się... maciekkasia