Koiśćiół

Jak Wam się podoba Nowy Zespół Muzyczny, grają nieźle ale przed mszą nie można się spokojnie podlić, bo maja próby
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

chyba 'upodlić'
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Koiśćiół

Tak zdecydowanie to pprzeszkadza, w czasie mszy pomimo tego ze faktycznie niezle grajato tez mi jakos dziwnie. Ciezko , zawsze lubilam pospiewac znane koscielne piesni
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

na ten czas skupienia załóż stopery.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Brak słów by Was opisać..... wszystko źle... wszystko Wam się nie podoba.... spakujcie się i wynocha.....
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

No co.? Jaki jest problem.,? Jak mi żona non stop koło ucha nadaje to żeby jej nie słuchać to ładuje stopery. To se myślę, pomogę osobie ktorej próby przeszkadzają. Przecież można się modlić w skupieniu i ciszy mając stopery w uszach. Wilk syty i owca cała. Oni mają próby, a osoba się modli.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dla mnie są geniuszami muzycznymi.
To co potrafią zrobić ze zwykłą pieśnią jest niesamowite. Przed Msza są za głośno, ale tak sobie myślę, że muszą to popróbować żeby w trakcie nic nie piszczało. Ale może faktycznie kochany nasz, o właśnie nasz zespole! Popracujecie nad hałasem? :)
Uwielbiam was słuchać Młodzi zdolni ludzie ! Brawo! Gratuluje i podziwiam bo mi by ciężko było znaleźć na to czas.

Bardzo dziękujemy za te słowa. Faktycznie robimy trochę hałasu, drewniany strop też robi swoje, wszystko niesie najdrobniejszych dźwięk. Nie mamy w składzie dźwiękowca, wszystko to nasz czas, zaangażowanie, praca własną.
Czasami mamy spore problemy techniczne i często 2,3 min na ich rozwiązanie.
Postaramy się dołożyć wszelkich starań, aby obniżyć ile to jest możliwe poziom generowanego hałasu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stopery to chyba najlepsze rozwiazanie qaz!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzięki za słowo poparcia. Na dobranoc w skupieniu zanucę sobie piosenkę
..... ,, Na dobranoc - dobry wieczór
miś pluszowy śpiewa Wam.
Mówią o mnie Miś Uszatek,
bo klapnięte uszko mam.

Jestem sobie mały miś, gruby miś,
znam się z dziećmi nie od dziś.
Jestem sobie mały miś, śmieszny miś,
znam się z dziećmi nie od dziś.

Dobranoc forumowicze.

Dzień dobry pani Doroto, mam taką prośbę. Czy mogłyby panie śpiewać w Wielkim Poście pieśni wielkopostne, w czasie świąt Bożego Narodzenia kolędy, a w czasie Adwentu pieśni adwentowe? Wydaje mi się, że te tureckie rytmy nie pasują na czas Wielkiego Postu. Pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dora, dawaj czadu. tylko death, ewentualnie hard core

Pani Doroto ja rowniez dolaczam sie do prosby o piesni "na czasie"!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzis na mszy o 8.30 bylo super. Zadnego wycia na chorze, piesni wielkopostne, mozna bylo pospiewac. Oby tak dalej!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Faktycznie tureckie rytmy i bębnienie nie przystoi w okresie Wielkiego Postu. Wielki Post to okres zadumy i wyciszenia. Wczoraj było O.K.

w Palmową niedzielę występ artystyczny wypadł FATALNIE

Why? Co chwile coś pierdziało z mikrofonów, jakieś problemy na kablu mieli
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy na najbliższe święto Kupały to chyba w niedzielę wypada,moglibyście zaśpiewać ten taki fajny numer ,to jakoś tak szło-" omaj lord,omaj lord łearju a kuku"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

Imperium-Auto Salon (13 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???

proszę o opinie rodziców z szkoły A i B (4 odpowiedzi)

dzień dobry. szukam rodziców którzy mogli by się wypowiedzieć o szkole A i B w Baninie. Proszę...