Konkurs

Witam Was wszystkich w ten niedzielny poranek.
Jestem mieszkanką Banina i chciałabym zorganizować konkurs na najsympatyczniejszego mieszkańca naszej miejscowości. Możemy typować kolegów, koleżanki, sąsiadów, ludzi zasiadających w radzie, prowadzących własnych biznes itp. Proszę o wpisywanie swoich typów z krótkim uzasadnieniem. Osoba, która zdobędzie największą ilość głosów otrzyma nagrodę-niespodziankę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Konkurs

Beka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Michał, organizatorka konkursu prosiła o krótkie uzasadnienie przy osobie.

nagroda sa oponki z petli i choinka z butelek
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobry pomysł. Może w końcu przestaną straszyć.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

zgłaszam Tomka, radnego powiatowego. mój ci on.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Sprytne z tymi nagrodami sobie wymyślili,teraz chcą się pozbyć Minionków, bo już wiadomo,że w przyszłym roku mają to być Pokemony lub Królewna Śnieżka i siedmiu krasnoludków. Tym razem będą wykonane z opon od kombajnu.

To ja nominuje tego pana ,któremu na stacji paliw w Rębiechowie nie sprzedali czterech piw i uszkodzili szybę .Swoją nominacje uzasadniam tym ,iż w momencie włączania się do ruchu włączył kierunkowskaz ,zachowując się bardzo kulturalnie na drodze.
P.s Bardzo nie lubię gdy,ktoś nie używa se kierunka .

Zgłaszam Zdziśka,Heńka i Qaza :)
Codzienna doza humoru w tych trudnych czasach....bezcenna:)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1

Popieram kandydaturę Zdziska i Heńka. Niestety Qaz zwany przez niektórych Gaz aka. Kaziu jest zdyskwalifikowany za napastowanie Mirelli i reszty poetów. Sorry Qaz, ale w tym roku nagroda nie dla ciebie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie godzien jestem. Biję się w pierś. A moja Helga mówiła mi żebym się z Mirella nie zadawał, bo mi poezja w głowę uderzy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

No niestety,ja nie mogę startować se w konkursie , bo mi Genia zabroniła :(
Jak się dowiedziała o mojej nominacji,to tak na mnie wrzasła,że aż weki z grzybami popękały w piwnicy. Tak się zestresowała,że zjadła 8 kg śledzi i popiła 12 litrami wody po ogórkach .
Mówi,że gdybym wygrał te ozdoby wulkanizacyjne z ronda ,to sąsiedzi i znajomi by nam nie darowali i byli by zazdrośni o ten mój sukces.
P.S Bo największe świństwo jakie można komuś zrobić,to odnieść sukces.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

albo odnieść słoiki do piwnicy...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Konkurs, konkurs i po konkursie.
Beka został zdyskwalifikowany, bo Michał nie napisał uzasadnienia jego kandydatury.
Spragniony ze stacji paliw zwiał i szukaj wiatru w polu.
~Qaz - dyskwalifikacja za napaść na klub wybitnie uzdolnionych poetów.
Zdzisiek się sam wykluczył (bo żona zabrania), a wiadomo, kto rusza szyją w rodzinie - to głowa nie ma wyboru!
Zostałem tylko ja - Heniek Bruk.
No fajnie, ino się zastanawiam czy się śmiać, czy płakać ((jak to mawia mój kumpel Zdzisiek), jak se pomyślę jakie będę nagrody odbierał!
Minionki - oponki to chyba nagrody z minionej epoki. Będę się musiał na ceremonię wręczania ubrać w rycerska zbroję, żeby mój zakuty łeb się pięknie komponował z pomysłodawcami nagrody. A butelkowa choinka? To nawet nie chcę myśleć, co na to moja Jadźka powie, jak przywlokę do domu śmieci z imprezy! Już i tak chodzi wściekła, bo przytyła 10 kilo do nowej roli, a potem sobie przypomniała, że przecież nie gra w żadnym filmie! Jedynie jest opcja przesłać tego śmiecia do rąk własnych Pana Dyrektora z Szadółek. Niech se chłopina pięknie biurko na Święto udekoruje. Jak będą jeździli śmieciarze, to ich se spytam, czy by mnie takiej przysługi nie wyświadczyli.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zgłaszam samego siebie :P

Inne tematy z forum

Krzyki ul. Zlota (3 odpowiedzi)

słuchajcie, średnio co dwa tygodnie w weekendy dochodzą krzyki z ul. Złotej. Taka ślepa uliczka,...

Gdzie kupujecie mięso? (23 odpowiedzi)

Witam Mieszkam w baninie od niedawna i ostatnio miałam nieprzyjemnosc zakupic mieso w Markecie...