Korepetycje

Temat dostępny też na forum: Karczemki Kiełpino Górne
Miła studentka Politechniki Gdańskiej udzieli korepetycji dzieciom uczęszczającym do szkoły podstawowej z przedmiotów takich jak matematyka, język polski czy język angielski. Cena za godzinę nauki to 35 zł z dojazdem do ucznia. Zajęcia mogą odbywać się w tygodniu w godzinach wieczornych bądź w weekendy w godzinach przedpołudniowych.
Zainteresowane osoby proszę o kontakt pod numerem telefonu 697969166 Oliwia
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: Korepetycje

Tu nie jest dział ogłoszeń tylko forum o problemach mieszkancow i dzielnicy. Ogłoszenie zamieść w dziale ogłoszeń.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 11

To forum osiedlowe można pisać tutaj różne rzeczy. Ja chce tylko dorobić sobie podczas studiów.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Teoretycznie wszystko mozna. Tylko po co jak są do tego odpowiednie miejsca. W ogole oco kaman..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dajcie spokój i tak na tym forum nic się nie dzieje więc przynajmniej ogłoszenia sobię poczytamy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzieje sie czy nie, nie jest to dzial ogloszen.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...