Koszulka US POSTAL

Kochani, czy ktos z Was nie wie, czy gdzies w Trojmiescie mozna kupic koszulke grupy US Postal? A moze juz mozna gdzies kupic koszulke grupi Discovery ?
Z gory dziekuje za pomoc
Pozdrawiam
Ziller
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Koszulka US POSTAL

US Postal kupisz w Cyklo w Gdyni

hmm na discover to i ja bym sie skusil bo widzalem w katalgu i jest z*******a ....

tylko gdzie ja dostac .....

ja bym zaczekał i kupił koszulke discovery

kiedys na Kartuzkiej mieli te koszulki Postala, ale skoro te nowe Discovery sa takie fajne to moze warto poczekac :]

Obawiam się że może z nimi być ciężko. W Cyklo rzeczewiście mieli ale sprzed 2 sezonów. Rozmawiałem wtedy ze sprzedawcą czemu nie mają nowych a on na to że SSC czyli dystrybutor chce aby oni za te koszulki płacili a wtedy je dostaną na sklep (śmiech :) na sali) więc miałem odpowiedz dlaczego nie zamawiają nowych

Rufi napisał(a):

> Rozmawiałem wtedy ze sprzedawcą
> czemu nie mają nowych a on na to że SSC czyli dystrybutor chce
> aby oni za te koszulki płacili a wtedy je dostaną na sklep
> (śmiech :) na sali) więc miałem odpowiedz dlaczego nie
> zamawiają nowych

Klaniam,
I tu sie z toba nie zgodze co do tego "smiechu na sali". Podobna praktyka dowodzi tylko tego ze dystrybutor stara sie dbac o swoje interesy. Oddawanie towaru w komis lub puszczanie go na kreske ma jedna podstawowa wade. W kasie nie ma kasy :( Wiem co mowie bo duuzo srednich i malych firm boryka sie z problemem nieistnienia towru na magazynie, braku pieniedzy w kasie i obecnoscia kolumn cyferek ktore oznaczaja kwoty naleznosci do zaplaty oraz listy dluznikow. A podatki, vat i pensje dla pracownikow trzeba oplacic w gotowce a nie w zestawieniu "Firma A jest nam dluzna XXXXX PLN". Takze to nie smiech ale placz nad przyzwyczajeniami Europy. W chinach wszystko w lokalnym obrocie idzie za "kesz" i kreci sie az furczy. Bo jest ciagla fluktuacja kapitalu a nie cyferek na papierze :-/
Gruzz!
I.

szczerze mowiac to nie polecam kupna koszulki USPS czy Discovery w Polsce. Po pierwsze jak juz zauwazyliscie nigdzie tego nie ma, po drugie cena bedzie ok 40% wyzsza niz na zachodzie( przyklad- spodenki USPS model 2003- Niemcy 45 euro, cyklo 320zl) tak wiec nawet jesli koszulka Discovery bedzie w sklepie to po 500zl. radze poszukac w internetowych sklepach rowerowych, gdzie koszulka moze kosztowac ok 70$, plus przesylka

na oficjalnej stronie koszulka kosztuje 100$ a spodenki tyle samo
www.teamdiscoverychannel.com

wiem. ale Kuba kiedys mi podal link do jakiejs strony gdzie bylo taniej.

Tylko że my jesteśmy w Polsce a nie w Chinach i u nas póki co to rzadko kiedy towar zamawia się za kesz. Wiesz co mówie i naprawde nie proś żebym dawał przykłady. Jak chcesz się przekonać proponuje rozkręc jakiś interes i sprzedawaj swój towar za gotówke. Długo nie podziałasz. Taka jest Polska rzeczywistość i do tego się trezba przyzwyczaić. A o wyższości gotówki nad cyferkami na karte nie będziemy rozmawiać bo wiadomo co jest lepsze. Tyle że to jeszcze nie u Nas.
Pozdro

Rufi napisał(a):

> Tylko że my jesteśmy w Polsce a nie w Chinach i u nas póki co
> to rzadko kiedy towar zamawia się za kesz. Wiesz co mówie i
> naprawde nie proś żebym dawał przykłady. Jak chcesz się
> przekonać proponuje rozkręc jakiś interes i sprzedawaj swój
> towar za gotówke. Długo nie podziałasz. Taka jest Polska
> rzeczywistość i do tego się trezba przyzwyczaić. A o wyższości
> gotówki nad cyferkami na karte nie będziemy rozmawiać bo
> wiadomo co jest lepsze. Tyle że to jeszcze nie u Nas.
> Pozdro

Klaniam,
Jak widze zahaczamy o ekonomie w praktyce. Niestety predzej czy pozniej trzeba bedzie zmienic to co jest poiwszechna praktyka w naszym Kraju-Raju. A to dla tego ze na rynku jest cala masa wierzytelnosci i papierowych pieniedzy a nie gotowki. A jak juz pisalem ZUS i pracownicy nie zadowola sie talonami na pieniadze. Przyzwyczajenia do terminow i braku obrotu towar-gotowka trudno zmienic. Wiem bo meczymy sie w firmie z tym "od zawsze". Duzo tez zmienia cena na dany towar, jakosc i warunki dodatkowe jakie proponujesz. Wtedy mozna forsowac platnosci gotowkowe.
A tak juz zupelnie konczac (mam taki hope) i z nieco innej beczki to musialbym byc bardzo niezdrow albo udezyc glowa bez kasku w cos bardzo kanciastego i twardego aby za koszulke rowerowa zabulic 5 paczek. Toz to przeciez zacna rame mozna za tyle hajcu zakupic!!!
Gruzz!
I.

Inne tematy z forum

Gdzie kupić rower? (26 odpowiedzi)

Cześć! Szukam jakiegoś sklepy w Trójmieście, gdzie mógłbym kupić dobry rower po niewygórowanej...