Kret

Temat dostępny też na forum: Kret
Opinie do filmu: Kret.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Świetne kino

Byłem wczoraj. Warto. Szyc jakis nijaki ale Dzięciel jak zwykle w formie. W odróznieniu od plastiku spod znaku Sali Samobójców tutaj mamy pełnowartościowe kino z dobrym scenariuszem.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

veni, vidi...

i oceniłem na 5+. Sama fabuła być może nie porywa, tym bardziej że polscy twórcy zrobili już milion podobnych filmów ale warto pójść do kina dla Dziędziela - jak zwykle w świetnej formie i dla Pszoniaka, który w roli starego ubeka jest po prostu GENIALNY!!! Zdecydowanie polecam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

a odkiedy to borys szyc jest dobrym aktorem facet gra we wszystkich Polskich fimach

idzie na ilosc nie na jakosc.a jakim jest burakiem dał poznac juz na nocy kabaretowej w ergo arenie gdzie został wygwizdany za swoje chamskie zachowanie.Naszcescie dał sobie spokuj ze spiewaniem to przynajmniej tego piania w mikrofon juz wtelewizji nietramsmitują.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Kret

sluchajcie jedyne co zapadło mi w pamięc po tym filmie to piosenka na samym końcu,
jakby ktos znal tytul to niech poda, z gory dzieki

barwy jesieni - czerwone gitary , też mi się podobała , a film ok

Przeciez wystarczyło przytrzymać cztery litery na siedzisku zaledwie do napisów końcowych,żeby odszyfrować tytuł pisenki i wykonawcę...Nie dziewi fakt,że film Ci się nie spodobał, skoro nawet odszyfrowanie takie banału jest dla Ciebie nie lada wyzwaniem...Powodzenia w zyciu:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie powiedzialem ze nie moglem odszyfrowac filmu
tam poprostu przez caly czas sie nic nie dzialo, a kiedy w koncu zaczęło to film sie skończyl

Polecam

warto , fajny film , wiadomo że każdy ma inny gust, ale jak dla mnie ciekawy i godny obejrzenia.

doskonały...

jak dla mnie film rewelacyjny, zbyt wybielony, ale mimo wszystko prawdziwy... mi nasunęło się pytanie ilu agentów było na prawdę i ilu z nich miałoby odwagę żeby się przyznać...

postać kapitana jak dla mnie najlepsza... jak napisał ktoś napisał czyste zło...

jestem ciekawa czy ktoś kiedyś nakręci równie dobry film o Pawle... bo jego dramat wg mnie zaczął się dopiero na koniec filmu...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

O Krecie

W tym filmie widać wyraźnie, nie ma wolności słowa, ktoś kto nie wie jak było i jest nadal w polsce niech nie idzie na ten film BO NIE ZROZUMIE. Cenzura i jeszcze raz cenzura.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Film dla myślących

jeżeli ktoś uwielbia filmy z bieganiną ,strzelaniną ,kretyńskimi odzywkami i gołymi tyłkami niech zostanie w domu, ten film nie jest dla nich.Dobrze że jest wyświetlany w Neptunie , smród prażonej kukurydzy i siorbanie rozwodnionej pepsi nie przeszkadza w odbiorze przekazu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Avatar: Ogień i popiół (15 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Avatar: Ogień i popiół . Przeczytaj o filmie.

Wysokie i niskie tony (7 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wysokie i niskie tony . Przeczytaj o filmie.

Dalej jazda 2 (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Dalej jazda 2 . Przeczytaj o filmie.