Królewicz Olch

Temat dostępny też na forum: Królewicz Olch
Opinie do filmu: Królewicz Olch.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Połączenie The big bang theory z Trudnymi sprawami i nieudolna próba dorównania do filmu Interstellar
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dla mnie ciekawe, udane i odważne w formie. Forma bierze się za trudne sprwy

i jest całkiem na miejscu.
Tak przy okazji: Tabelka z ocenami pracowników portalu utwierdza mnie w przekonaniu, że nie oceniam ich zbyt wysoko... Kogo obchodzi ich ocena?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Totalna porażka. Tak psychotycznego filmu dawno nie widzialam. Przez wiekszosc czasu nie wiadomo o co chodzi, a neurotyczne sceny wpedzaja czlowieka w depresje tak, ze chce wiać z kina...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Napuszone, napompowane do granic wytrzymałości (a właściwie poza nie) KINOOOO przez duże KKKKK

mówią po angielsku, niemiecku i polsku czasami, chyba po to, żeby poleciało na festiwalach, nudne do immentu, bo nie wiadomo o co chodzi, niemal od początku.. zasnąłem 2 razy i nic nie straciłem ;) Rozumiem, że można się bawić w kino ale nie za cudze pieniądze.. Baby Bump jeszcze jakoś dało się oglądać - choć i tak za długie o 20 min lekko. Tutaj jest już bez hamulców zdrowego rozsądku.. Czemu nikt nie powiedział reżyserowi, że to co nakręcił to zadęte pseudo-dzieło, które nikogo nie obejdzie, oprócz chyba jego samego. Na plus chyba tylko sprawna realizacja, tzn scenografia, kostiumy, efekty i zdjęcia - tutaj jest spójnie, ale też widziałem to w filmach tego reżysera wcześniej.. szkoda zmarnowanej szansy ;/

Trudne sprawy, trudne problemy mlodego czlowieka. Zeby film zrozumiec trzeba miec podobne albo zblizone przezycia lub przemyslenia. Owszem troche przeladowany ale w sumie warto zobaczyc. Dla wielu mlodych bezproblemowcow wyluzowanych napewno nie do ogarniecia

Inne tematy z forum

Greenland 2 (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Greenland 2 . Przeczytaj o filmie.

Piep*zyć Mickiewicza 3 (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Piep*zyć Mickiewicza 3 . Przeczytaj o filmie.

Dziki (14 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Dziki . Przeczytaj o filmie.