Kross

Zamierzam sobie kupic nowy rower. W oko wpadły mi rowery kross za tanie:) i dlatego was sie pytam czy sa z nimi jakies prbolemy itp:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kross

siostra moja ma Krossa... taki fajny model i koszyczek ma :D generalnie jest na SISie, kilkan NO NAMOW... hamulce Ahlonga czy cos ... :P No generalnie to ONA na nim jezdzi... tak ze 300 km na rok ;) ma go od 2 lat i nic sie z nim nie dzieje zlego. Wytrzymale toto jest polecam jak ktos jezdzi malo forsownie ;).

Szmelc,ale jak ktoś nie ma kasy,to niech kupuje...na własne ryzyko.To samo dotyczy Unibajkow i paru innych polskich marek.

No ale co do tych Unibikow, to chyba przesadzasz. Jezdze na Everescie DX, rower ma juz te kilka tys. km ale nie narzekam. Wymienilem tylko naped, bo sie ciut zjechal. Reszta ok, moze byc. Za taka kase jest spoko...

Ja mam starego Krossa Grand B250, ale nie jest taki dobry jak ten na ich stronie. Nie mam przerzutek Shimano itd. W sumie nadaje się do jazdy, ale jak masz kasę to kup coś lepszego.

cześć! w naszej wypożyczalni ( www.rowerownia.gda.pl ) mamy trekkingowe rowery Krossa i żadnych problemów póki co nie odnotowaliśmy, a trzeba przyznać że pojazd zużywa się inaczej kiedy jeździ na nim jedna osoba, inaczej kiedy więcej, a w dodatku nie traktują ich tak jak "swoje". klienci są super zadowoleni, bo komfort jazdy wyjątkowy... ok, nie są wypasione, ale to zależy jak zasobną masz kieszeń. Jeśli chcesz ich produkty wypróbować na żywo, zapraszamy do nas!!! pokręcisz się na nich po mieście godzinkę i już bedziesz wiedział!

Inne tematy z forum

Gdzie kupić rower? (26 odpowiedzi)

Cześć! Szukam jakiegoś sklepy w Trójmieście, gdzie mógłbym kupić dobry rower po niewygórowanej...