Kto lepszy?????

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny, mam mało czasu na decyzję, jaki zespól muzyczny lepszy, składający się z trzech mężczyzn (dokładnie 3), czy mieszany( 2+1)?
Co myślicie? Dzięki z góry
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kto lepszy?????

Witaj ja osobiście nie lubie zespołów w mieszanych sama na swoje wesele wybrałam zespół składający się z trzech panów.Pozdrawiam i miłego wybierania

Dzięki, właściwie panowie z zespołu też mi sugerowali męski skład, ale jak się ma życzenie, to może być mieszany. Na razie to mam mieszane uczucia, a czasu mało...

Ja też wolałabym aby na weselu moim śpiewał pan niż pani bo rozumiem, że dama w składzie byłaby wokalistką prawda?

Nie wiem do końca jako to wygląda z mieszanymi zespołami, pewnie pani jest "liderem", chociaż panowie też śpiewają. Nigdy nie byłam na takim weselu, zawsze grały męskie zespoły, dlatego tak ciężko mi się zdecydować.....
Dziękuję za Wasze opinie

Zdecydowanie 3 mężczyzn. Nie ma się and czym zastanawiac. Kobiety nie nadaja si edo tej pracy, niestety. Byłam już na tylu weselach i sylwestrach i tam gdzie grali faceci było super lub poprostu fajnie czy jakos tam ale tam gdzie była Pani to nie za bardzo. Odradzam.

Chyba ważne jest jak i co grają. Zespół mieszany na pewno ma większe możliwości wykonawcze. Ważne jest też instrumentarium zespołu (np. trąbka, skrzypce, saksofon:) ).

Ja na swoim ślubie miałam 4 panów. Śpiewali wspaniale, na poprawinach połowa moich znajomych zaklepała ich na swoje wesela. Pięknie było szczególnie gdy przebrali się w stroje ludowe, zabrali ludowe instrumenty i podczas "kawy" weszli na salę i zaśpiewali towarzystwu w języku kaszubskim. Wszyscy byli zachwyceni, coś zupełnie innego i robiło na gościach wrażenie. Goście z chęcią dołączyli do śpiewów i tak im to przypadło do gustu że zespół jeszcze kilka razy przygrywał nam w ten sposób do jedzenia.

JB, czy możesz mi podesłać na e-maila namiary na opisywany zespół.
z góry dziękuję. kija

A co powiecie na zespół z jedną solistką, jednym solistą, trębaczem i saksofonistą - którzy też śpiewają?
Opinie są OK - zresztą, rozruszać faceta do tańca może głos kobiety, nie?
A Annę Jantar, albo Abbę, albo Kaję, itd - jak mają faceci zaśpiewać?
Pozdrówka!
Mulder