Które lepsze???????????

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Kochani, nie wiem na które księgi gości się zdecydować (jak zwykle)!
Czy te które są zszywane, czy te zbindowane????Wydaje się, że zszyte są trwalsze, przy zbindowanych można karty wyciągać- ale czy to się stosuje i po co?
Chce zakupić, ale.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Które lepsze???????????

my kupilismy zbindowaną, żeby w razie czego dołozyc kartek jakby zabrakło, bo chcę zrobic taka księgę nie tylko z wpisami gości ale tez ze zdjęciami i opisem całego wesela, ale nasza księga ma 50 stron i teraz uważam, ze to wystarczy więc może lepiej zszytą, będzie ładniejsza.

a skąd kupowałaś monika1? Od Nikitki???czy z innego źródła i jak możesz podać to z jakiego???

już kiedyś pisałam, że od nikitki, praktycznie ona tylko robi takie rzeczy, ale przyznasz, że są bardzo efektowne, ja kupiłam taka z liliami

a nie lepiej zrobic samemu..... ja zrobilam w ten sposob: przeskanowalam zdjecia (od rodzicow ze slubu po nasze, w tym z dziecinstwa itp), wkleilam do worda, dodalam teksty i wierszyki, wydrukowalam na papierze fotograficznym i zanioslam do oprawienia kolo Polibudy (20 zl za oprawienie na bolce tzn mozesz album rozkrecic i dodac kartki np ze zdjeciami z wesela). Materialow masz tam tysiace do wyboru. Przynajmniej album bedzie w 100% od Ciebie. Pozdrawiam

ja również wykonałam taką ksiegę sama, jest dokładnie taka, jaką chciałam. Ze zdjęciami ślubnymi rodziców, naszymi od niemowlaka do nastolata :)) Nasze wspólne zdjęcia no i oczywiście będą tam fotki z wesele. Oprócz zdjęć, będą wpisy gości i inne ciekawostki. Moja księga tak sie spodobała koleżance, która wychodz za mąż 2 m-ce później, że teraz robie taka dla niej. Takie księgi, myślę że są bardzo fajną pamiątką.