Kłopoty małżeńskie (4) Opinie do spektaklu: Kłopoty małżeńskie . Zwariowana komedia teatralna... trojmiasto.pl O Dwóch Takich, Co Ukradli Księżyc (5) Opinie do spektaklu: O Dwóch Takich, Co Ukradli Księżyc . 15+ O DWÓCH... trojmiasto.pl Bale Gdańskie w Filharmonioi na Ołowiance - problem dzieci w teatrze, filharmonii, operze (1) Mam apel do Rodziców i Opiekunów - przed zabraniem dziecka do teatru, opery... Z lekka wkurzona Babcia
Wiadomość w butelce (4) Opinie do spektaklu: Wiadomość w butelce . NOWA PROPOZYCJA W TEATRZE... trojmiasto.pl Wsopotwzięci (7) Opinie do spektaklu: Wsopotwzięci . "WSOPOTWZIĘCI" w 120. rocznicę... trojmiasto.pl Umrzeć ze śmiechu (4) Opinie do spektaklu: Umrzeć ze śmiechu . PAUL ELLIOT "UMRZEĆ ZE ŚMIECHU"... trojmiasto.pl Siedem - spektakl taneczno-muzyczny (2) Opinie do spektaklu: Siedem - spektakl taneczno-muzyczny . 7 to spektakl o... trojmiasto.pl Sen nocy letniej (5) Opinie do spektaklu: Sen nocy letniej . William Szekspir "Sen nocy letniej"... trojmiasto.pl Koncert Sylwestrowy (12) Opinie do spektaklu: Koncert Sylwestrowy . Koncert Sylwestrowy Podczas... trojmiasto.pl Koncert Sylwestrowy 2025/2026 Na Bis (17) Opinie do spektaklu: Koncert Sylwestrowy 2025/2026 Na Bis . Po kilku... trojmiasto.pl Księżniczka czardasza (10) Opinie do spektaklu: Księżniczka czardasza . "Księżniczka czardasza" Imre... trojmiasto.pl Chcesz się bawić? Zadzwoń! (4) Opinie do spektaklu: Chcesz się bawić? Zadzwoń! . Chcesz się bawić?... trojmiasto.pl Róbmy swoje! Piosenki Wojciecha Młynarskiego (3) Opinie do spektaklu: Róbmy swoje! Piosenki Wojciecha Młynarskiego .... trojmiasto.pl Nieczułość (26) Opinie do spektaklu: Nieczułość . "NIECZUŁOŚĆ" na podstawie powieści... trojmiasto.pl Moja Miłość Irlandia (7) Opinie do spektaklu: Moja Miłość Irlandia . MOJA MIŁOŚĆ IRLANDIA MUSICAL... trojmiasto.pl Złoty klucz (2) Opinie do spektaklu: Złoty klucz . ZŁOTY KLUCZ Piotruś ma Mamę, Tatę, Dom,... trojmiasto.pl Chłopcy z Placu Broni (20) Opinie do spektaklu: Chłopcy z Placu Broni . Stowarzyszenie Teatralne... trojmiasto.pl Misery (4) Opinie do spektaklu: Misery . STEPHEN KING/WILLIAM GOLDMAN "MISERY"... trojmiasto.pl Musical Kosmos (20) Opinie do spektaklu: Musical Kosmos . Musical Kosmos Niepowtarzalna... trojmiasto.pl Anatomia Ciszy (4) Opinie do spektaklu: Anatomia Ciszy . Spektakl "Anatomia ciszy" to głęboka... trojmiasto.pl