Peg perego Si kupię (3) Kupię wózek peg perego si w bardzo dobrym stanie. Najchętniej kolor denim. beti Kalosze dla chłopca 24 (3) jak w temacie margola13 Spodnie dresowe H&M lub podobne w roz. 92 dla dziewczynki (3) Jak w temacie powyżej, najlepiej 2-3szt. od 1 osoby, stan min. bdb.... kag8
Potrzebna niania tzw. awaryjna (1) Witam. Potrzebuję odpowiedzialnej i komunikatywnej Pani najlepiej z Rumi,... Urszula KUPIĘ gry planszowe, edukacyjne dla 4 latka (6) propozycje wraz ze zdjęciami i cenami poproszę na maila Mojtab@wp.pl będę... Mojtab Kupię elegancką sukienkę rozm 104/110 (7) Pilne!! Pati Kupię legginsy dla dziewczynki r.80/86 (7) Witam. Kupię legginsy dla dziewczynki r.80/86 tylko w bardzo dobrym stanie. Marta Opiekunka dla chłopca 9 - miesięcy, Tokary (1) Szukamy dochodzącej opiekunki/ niani dla naszego synka - prawie 9 miesięcy.... mia9002 Kupię head care rozmiar s (1) Chętnie kupię poduszkę ready care w rozmiarze S. malgorzatawoj@gazeta.pl lukrecja86 Smart Trike dla dziewczynki kupię (4) Witam, jestem zainteresowana kupnem rowerka typu Smart Trike 4w1 lub 3w1.... Marta13 Sukienka ciążowa do ślubu cywilnego... (6) dziewczyny pomóżcie... zeszłam dziś cały KLIFF w poszukiwaniu sukienki do... aleksandra29 Buciki sportowe roz. 26 (6) kupię buciki w bdb stanie dla dziewczynki fotki i ceny na bielakima@wp.pl ania Szukam kogoś do odbierania córki ze szkoły. (4) witam, szukam kogos do odbierania mojej corki Pauliny ze szkoly sp 2 (na... Kaja Kupię marynarkę, spodnie, sukienkę, spódniczkę. (5) Marynarka dla chłopca 122 Spodnie dla chłopca 122 Sukienka elegancka 104... Pati Kupię sukienkę wyjściową rozm. 86-92 (12) Kupie sukienke wyjsciowa rozmiar 86-92. ania Opiekunka potrzeba od zaraz (2) Witam. Poszukuję pilnie opiekunki do 1,5 rocznej dziewczynki na 6h dziennie.... Karolina Kupię spodnie dresowe dla dziewczynki rozmiar 110-116! (6) Jak w temacie. Roberta Sukienkę wizytową rozm. 86 (2) Szukam eleganckiej sukienki wizytowej w rozmiarze 86, w jasnych kolorach... MonicN Hulajnogę kupię (9) Kupię hulajnogę dla 4latka, najlepiej trójkołowa i koła żeby nie były plastikowe Smerfeta Lakierki/baletki/elegackie półbuty dla córci 28 kupię (1) jak w temacie - coś do sukienki na wiosnę poszukuję:) margola13