Kupię śpiworek do wózka głębokiego na zimę (4) Ofertę z ceną i fotką, proszę wysłać na mail: melvin2@op.pl melvin kupię szafę ubraniową (1) kupię szafę ubraniową oraz różne inne meble do mieszkania anka165 Kupię nosidło turystyczne z daszkiem (3) Jak wyżej kupię nosidło turystyczne z odpinanym daszkiem Joanna26j
Gdzie w trójmieście kupię girlandę urodzinową/na roczek? (8) w tym stylu... Randa82 Kupie leżaczek bujaczek (7) Kupie leżaczek bujaczek najlepiej Fisher Price do 18kg. Agnieszka KUpie bluzeczki, spodenki na lato rozm.80 (8) jak wyzej, prosze o fotki i ceny na maila:tomasia25@gazeta.pl gosia Odkupie Zebre skoczka:) (1) Witam odkupie zebre skoczka w dobrym stanie oferty prosze wysyłać na x-ell@wp.pl xElka kupię nosidełko (17) jesli macie akurat na sprzedaż nosidełko to bardzo prosze o oferty... Karolina odkupię zlew 1 komorowy,małe gabaryty... (1) dziewczyny chetnie odkupie zlew 1 komorowy do kuchni,chodzi mi o to,aby był... niusiek Kupie rowerek :) (1) dokladnie taki jak na zdjeciu moze byc inny kolor .... aangell7 Kupię buciki białe dla dziwczynki r.14/15 (7) Odkupię buciki dla dziewczynki białe najlepiej balerinki. Potrzebuje na... crazy ODKUPIE FOTELIK SAMOCHODOWY (3) ANIA_LIP@WP.PL ANIA kupie spacerowkę-parasolkę (6) jak w temacie,oferty kierujcie tutaj lub na maila mojego-pozdrawiam... iwi32 kupię barierkę/bramkę zabezpieczającą (1) może ktoś sprzedaje? wickedwoman nnt. kupię kanapę, szafę ubraniową i kuchenkę elektryczną (11) tak ja wyżej, mebluje mieszkanie i potrzebne mi są i te rzeczy, bardzo proszę... anka165 ODKUPIĘ CIUSZKI DLA CHŁOPCA ( OD ROZM 80 CM.) (2) PROSZĘ O OFERTY NA MEJLA ania_lip@wp.pl ANIA KUPIĘ QUINNY BUZ 3-GONDOLA -SPACEROWKA-FOTELIK- (1) WITAM JEZELI KTOS MA DO SPRZEDANIA WOZEK tej firmy PROSZE PISZ NA MAILA... fortuna250 Kupię białe ciążowe krótkie spodenki rozm 38, M (1) Oferty proszę na maila:) Agusia:) Pilnie kupię spacerówkę - parasolkę (6) Chodzi mi o taką lekką spacerówkę, ale ważne żeby byłą regulowana do pozycji... fiolka nnt. kupię kapsułki do ekspresu dolce gusto... (7) dziewczyny ostatnio z niemiec przywiozłam sobie kapsułki do dolce gusto... olenka_21