Kupię kamizelkę/ocieplacz lub kurteczkę (3) warunki konieczne: dla dziewczynki rozmiar ok. 104-110 (na 4,5-latkę)... mama kupię wózek do 500zł (15) Może któraś z Was ma na sprzedaż wózek max 500zł :) wózek gondola+spacerówka... jadzia Kupię spodnie ciążowe i kilka bluzek (8) Kupię spodnie w rozm. m (ok. 95 w biodrach), jakieś bluzki ciążowe w rozm. m,... droint
Kurtkę, kombinezon dla Chłopca roz. 74 - 80 (9) kupię kurtkę przejściową oraz zimową dla chłopca, a także kombinezon zimowy,... margarett kupię wieszak organizer do przedszkola (1) jak w temacie stokrota Zakupię jesienne spódniczki regulowane 110-116 (1) Kupię kilka spódniczek o rozm 110-116 z regulacją w pasie na gumkę i guziczki... annika Piankowe puzzle podłogowe (2) Kupię w bdb stanie piankowe puzzle na podłogę z atestem :) Moj mail... Iza Kupię wózek dla dziewczynki do 350 ZŁ (9) Tak jak w tytule . Paskalek@vp.pl SANDRA Kupię spacerówkę graco quatro deluxe (1) Pilnie:-) Patrycja Ma ktos moze 365 rzeczy z papieru? (1) Hej ma ktos moze ?> poprosez na maila aku83@wp.pl aku Rower dla dziewczynki 16 lub 20 cali (17) jw zdjęcia i propozycje poproszę na maila dzaniks@wp.pl Alis Kupię ubranko na chrzest dla chłopca rozmiar 74 (11) Niekoniecznie garniturek, koszula z długim rękawkiem, chrzest początek... user_138607357844 Kupię fotelik Maxi Cosi Mobi (1) jak w temacie. Zależy mi, że by fotelik był tyłem do kierunku jazdy. Synek ma... Adrienne Kupię Szczeniaczka Uczniaczka lub Siostrę Szczeniaczka FP :) (2) iza2022@wp.pl Karmelek Ubranka dla dziewczynki (4) hej, uwielbiam kupować dla mojej córki ubranka, czy znalazłyby się mamusie z... Janka Kupię spodenki jeansowe ciążowe rozm. 34 lub 36 (8) Jak w temacie kupię spodenki ciążowe jeansowe. Najlepiej z okolicy Rumi lub... fasolek kupię wanienke ze stelażem...wiekszą (2) kupie wanienke ze stelażem tak ok 100 cm taka dla dziecka powyżej 3 miesiąca... Ania kupie nosidełko dla niemowlaka (13) Kupie nosidełko dla noworodka, najlepiej z wkładka dla noworodka. Do noszenia... Ania kupię spacerówkę Quinny Buzz 3/4 lub Maxi Cosi Mura 3/4 (2) jak w tytule :) Kamczik kupię adidasy chłopięce dł wkładki 14cm rozm 22 (4) jak w tytule dumelek