Liceum dla dorosłych w Olsztynie POLECAM!!! (1) Ja jestem już na V semestrze LO. Teraz będę podchodził do matury i polecam... Ja uczeń Super korepetycje z MBS! (1) Korepetycje pozwoliły mi opanować potrzebną wiedzę w takim stopniu, w jakim... Gosia Rzetelna firma - polecam (1) Bardzo profesjonalna firma. Expresowy czas realizacji usługi - transport z... Paweł
Błażej (1) Jestem bardzo zadowolony z wyboru tej firmy. Kontakt bardzo szybki i jasny.... Błażej Szkolenie (1) Bardzo profesjonalne podejście do nauki. Pan Rafał stawia na praktykę przez... Tomek Polecam w 100 % Jasmar Security (1) Witam serdecznie.... Dzisiaj, to jest 04.01.2017 odebrałem zaświadczenie... Wojciech K JASMAR POLECAM WSZYSTKIM !!! (1) Ukończyłem kurs 28.12.2016. Jestem bardzo zadowolony , pełen profesjonalizm,... roman Ok (1) Dzięki zajęciom podciągnęłam się znacznie i zdałam maturę wyżej niż wszyscy... Kasia Prezent dla syna (1) Syn mój zawsze chciał nauczyć się masażu – ale jako czegoś dodatkowego,... Remigiusz67 polecam!!! (1) na początku biostereochemia wydawała się dla mnie czarną magią, a po kilku... Kasia 10/10. Nieprzystępny materiał pan Sancho wytłumaczył w bardzo prosty sposób. Dziękuję! (1) 10/10. Nieprzystępny materiał pan Sancho wytłumaczył w bardzo prosty sposób.... Katx Polecam! (1) Kursy u Pani Karoliny mają tą podstawową zaletę, że są w prowadzone w małych... Anita Koryczkiewicz Polecam! (1) Gorąco polecam! Korzystałam z oferty szkoleniowej Anatomic w zakresie kursu... Marta Zdaliście maturę, ale pytanie: na ile %? (1) Mnie np. interesuje wysoki wynik, a nie tylko: byle zdać. Jak więc jest z... Zainteresowana witam.. (1) nowa słuchaczka kierunek dietetyka miasto Gdynia czy znajde tu słuchaczy z... izka Mam mieszane uczucia odnośnie szkoły (1) Same zajęcia (technik usług kosmetycznych) prowadzone pod względem... Uczennica dokumenty aplikacyjne (1) Skorzystałem z kuponu na zrobienie CV po angielsku i jestem zadowolony -... Maciek pozycjonowanie (1) Bardzo fajnie wypozycjonowali mi stronę nie dużym kosztem. Pomogli dobrać... Karoling Bardzo dobry kurs (1) Serdecznie polecam. Kurs prowadzony przez wymagającą, ale bardzo sympatyczną... Studentka architektury szkolenia dla firm (1) Jeśli wasza firma zajmuje się jakąkolwiek sprzedażą i obsługą klienta to... Maciej Zet