Pokochałam gitarę! (1) Szczerze polecam! Lekcje prowadzone w miłej atmosferze - indywidualnie bądź w... kropa Drogo, ale dobrze. (1) Pani Urszula Księżopolska bardzo skutecznie uczy fizyki. Na zajęciach... Kuba Doskonałe! (1) Byłem na kursie malowania ścian. Nie wiem, kto jest bardziej zadowolony - ja,... Piotr
Warto! (1) Jestem byłym szkoleniowcem więc wymagania mam z lekka wygórowane ;)Kurs Masaż... Ewa Kursant Michał (1) Wykładowca rewelacyjny,materiał i techniki masażu kamieniami gorącymi zostały... Michał profesjonalnie (1) Ukonczylam w listopadzie kurs gorących kamieni, faktycznie nauka ma charakter... Kalina Rewelacja! (1) Fantastyczna szkoła, fantastyczni wykładowcy. Polecam wszystkim... Piotr Pełen profesjonalizm... (1) Miejsce to już od pierwszych chwil wywołuje pozytywne emocje: pięknie... Marek Super szkoła (1) Super nauczyciele, naprawdę najlepsi w Trójmieście, wysoki poziom i... Michał Michał D. - opinia (1) MUSICOLECTIVE to jedno z najlepszych miejsc do muzycznego startu jak i... Michał D. Nauka gry na wiosłach, td Materia, pierwsza lekcja gratis (1) Gitarzysta zespołu Materia udzieli korepetycji na gitarze. Poziom od... Jerzy Trzciński metal, blues, rock (1) Tylko Tadeusz Piesiak z Materii!! Niesamowity gość, w rok czasu nauczyłem się... Miediejew Słabo !! tylko jeden nurt ,kiepskie tłumaczeni,haotyczność lekcji. (2) tylko jazz. to nie nauka gry na gitarze tylko nauka jazzu dla osób ,które juz... kogut Nie polecam (1) Z całego serca nie polecam matematyki z p. Uruszulą. Nie wiem jak poziom... greg POLECAM! (1) Wysoki poziom nauczania, przyjazna atmosfera, świetna kadra, zdecydowanie... Osiek Profesjoalnie z pasją przeprowadzony kurs pierwszej pomocy (1) Polecam wszystkim kursy pierwszej pomocy prowadzone przez firme "GORAT" Pana... Kasia S. FIORINO Polecam (1) W marcu ubiegłego roku wynajęliśmy Pana Jacka Koniecznego do zrealizowania... Aleksandra Konopka PROFESJONALNE SZKOLENIE!!! (1) Dzisiaj miałam przyjemność uczestniczyć w szkoleniu firmy GORAT. Jestem pod... strzałka Gorąco polecam (1) Szkolenie odbyłem około miesiąc temu. Było naprawdę na wysokim poziomie. Do... Marek Uczestniczyłam w kursie unijjnym organizowanym przez MGSD (1) Uczestniczyłam w kursie unijjnym organizowanym przez MGSD Był to kurs języka... Anna